Pobijedio u X Factoru, a mjesec dana kasnije imao prometnu nesreću. Sjećate se Amela?

Foto: Instagram

BOSANSKOHERCEGOVAČKI pjevač Amel Ćurić 2015. godine odnio je pobjedu u showu X Factor. U finalu je pjevao pjesmu Bijelog dugmeta Da te bogdo ne volim. 

Dobio je nagradu u iznosu od 150.000 kuna, bio je na naslovnici sada ugašenog Rolling Stonea, a osim toga dobio je i ugovor s izdavačkom kućom Menart. 

"Iako sam se potajno nadao da ću pobijediti, naposljetku nisam mogao vjerovati. Još u Bootcampu imao sam neki osjećaj da ćemo se Bobi i ja naći zagrljeni u finalu, i evo, to se i dogodilo. Pobjedu posvećujem djevojci Jeleni i svojim roditeljima, a osvojen novac uložit ću u karijeru", rekao je nakon pobjede Amel.

Međutim, mjesec dana nakon pobjede, Amel je doživio prometnu nesreću. Stradao je u Bjelišu u Bosni i Hercegovini. Mediji su tada pisali da se u njegov BMW zabio vozač Passata koji je namjeravao preteći kolonu automobila. S njim su u automobilu bile djevojka Jelena i njezina sestra.  Amel i djevojke u nesreći su bili lakše ozlijeđeni, a pjevač je tada sam priznao da ih je samo sreća spasila od strašne tragedije.  

Nakon showa je napredovao u glazbenoj karijeri i izbacio nekoliko pjesama. Osim toga, 2017. godine oženio je djevojku Jelenu. Vjenčanje se održalo u jednom poznatom hotelu, a na svadbi je bilo 300-tinjak gostiju. Amel i Jelena kasnije su dobili sina. 

Pročitajte više