Pobjednica američkog top modela objavila svoje obnažene fotke

ADRIANNE CURRY još je jedna u nizu javnih osoba koja voli objavljivati svoje fotografije na Twitteru. Baš poput Kim Kardashian, pobjednica prve sezone showa "America's Top model", po drugi put je objavila svoje obnažene fotke i tako opet zasjala u svim svjetskim medijima.

Američka manekenka je maknula fotografije nakon što su je zatrpali neukusnim komentarima

Fotografije na kojima joj se ne vidi lice, već samo preplanulo tijelo, snimljene su na krovu gdje je 27-godišnja manekenka hvatala brončanu boju. Obnažene fotke maknula je nakon što je vidjela brojne komentare muškarca koje su njezine polugole fotke u najmanju ruku uzbudile.

Prije samo nekoliko tjedana, Adrianne je već objavila slične fotografije. Za razliku od ovih najnovijih, na njima se vidi njezino lice i fotkane su na pješčanoj plaži. Pobjednica američkog top modela nikad nije imala problem s golotinjom što je i dokazala slikajući se dva put za Playboy.

Adrianne je udata za 25 godina starijeg glumca

S njezinim naslikavanjem nema problema ni Adriannin 25 godina stariji suprug, glumac Christopher Knight, koji se u slobodno vrijeme također bavi fotografijom. Popularna američka manekenka je nakon uspjeha u realityju snimila brojne editorijale za magazine poput Maxim, US Weekly, OK!, Star, španjolski Marie Claire te mnoge druge.

Pročitajte više