Pobjednici "Tri, dva, jedan - kuhaj!": Martin postao šef kuhinje, suparnica iz showa radi s njim

Foto: Facebook, Press

NAKON što je cijela Hrvatska iz tjedna u tjedan pratila kulinarske pustolovine u showu "Tri, dva, jedan- kuhaj", pobjedu su izvojevali Kristijan Benić i Martin Špaček. Iz showa su izašli bogatiji za 100 000 kuna i dizajnerski frižider.

Kontaktirali smo pobjednike i pitali ih za dojmove.

Kristijan kaže da se osjeća odlično oko pobjede, a novac od nagrade je djelomično namijenio za štednju, a dio za zabavu. Već si je priuštio neke "igračke" za kuhinju.

"Drago mi je da sam sudjelovao, puno smo naučili od mentora, ali bilo je prilično stresno i ne bih se ubuduće prijavljivao u slične emisije. U budućnosti se nadam ostati u kulinarskim vodama. Zasad još nisam dobio ponudu za posao, ali nadam se da hoću. Budući da se bavim internetskim marketingom, volio bih spojiti te dvije ljubavi i otvoriti svoju stranicu s gastronomskim temama", podijelio je svoje planove.

Martina je pobjeda iznenadila.

"Nismo očekivali pobjedu, nismo se zato prijavili. Nadali smo se doći do dijela kad ćemo kuhati s mentorima, a sve poslije toga je bilo lijepo iznenađenje", rekao je.

Martin je nakon showa dobio posao u jednom hotelu u Buju kao šef kuhinje, a tamo mu je u pomoć priskočila i Moira, bivša suparnica u showu.

"U showu suparnica, a sad mi je desna ruka. Odlično se slažemo", našalio se Martin.

Frižider koji su osvojili je odlučio prodati jer kaže da nije dovoljno velik za obitelj, a s tim će novcem kupiti drugi koji će im više odgovarati.

"Nije to baš prodaja, više prenamjena", zaključio je. Za sada još nije pronašao kupca.

Dečki su nam također najavili da u šestom mjesecu spremaju proslavu u Pazinu na koju su pozvani svi kandidati treće sezone "Tri, dva, jedan- kuhaj", kao i produkcijska ekipa. Proslava će početi u popodnevnim satima uz živu glazbu, a kasnije će ih zabavljati jedna poznata češka DJ-ica.

Njih dvojica namjeravaju kuhati, a dio prihoda su namijenili u humanitarne svrhe i donirat će ih udruzi "Naš san, njihov osmijeh" koja pomaže obiteljima s djecom koje su slabijeg imovinskog stanja.

Obojica su ostali u dobrim odnosima s nekima od kandidata, pri čemu su izdvojili Zdravka i Moiru s kojima su se sprijateljili već prvi dan, a također su se zbližili s Arsenom i Željanom te Hrvojem i Natali. Neke od njih su već i posjetili, a u kontaktu s novim prijateljima će ostati i dalje.

Pročitajte više