Pobjednicu Plesa sa zvijezdama iz publike bodrio suprug, a pogledajte njih kako plešu

Foto: Press

PLESAČICA Paula Tonković i influencer Marco Cuccurin pobjednici su ove sezone Plesa sa zvijezdama, a Pauline nastupe svo je vrijeme iz publike vjerno pratio njezin suprug Filip Tonković, što se može vidjeti i na slici koju je Paula podijelila u svojim Instagram storyjima.

Paula i Filip vjenčali su se prošle godine, nakon deset godina veze, i to baš uoči finala Plesa sa zvijezdama u kojem je nastupila i zauzela treće mjesto.

Paula i Filip često objavljuju sadržaj na društvenim mrežama, a nerijetko ih se može vidjeti i kako plešu. 

Gledatelji im donijeli pobjedu

Podsjetimo, u finalu showa Ples sa zvijezdama pobjedu su odnijeli Marco Cuccurin i njegova mentorica Paula Tonković. Za pobjedu su se osim njih borila još dva para - Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec te Frano Ridjan i Gabriela Pilić.

U posljednjoj emisiji ove sezone natjecatelji su finale otvorili zajedničkim plesnim brojem, a potom je svaki par izveo tri individualne koreografije. Od standardnih i latinoameričkih plesova u finalu smo vidjeli paso doble, tango, valcer, rumbu i sambu, a svi finalisti za svoj posljednji ples izveli su freestyle koji u ovoj sezoni još nismo imali prilike vidjeti.

Nakon ocjena žirija sva tri plesna para u finalu imala su jednak zbroj bodova - 117. Gledatelji su presudili da Marco i Paula odnesu pobjedu. 

Pročitajte više