Pobjednik showa Tvoje lice zvuči poznato je Alen Bičević

Foto: Press

Pobjedu u osmoj sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato odnio je Alen Bičević. On je za svoju izvedbu hita Hanke Paldum dobio najviše bodova žirija, ali i kolega iz showa, koji su također ocjenjivali finaliste.

Donacija ide udruzi u Vukovaru

Kao pobjednik sezone, Alen je mogao odabrati humanitarnu organizaciju kojoj će Nova TV donirati glavnu nagradu, a odabrao je vukovarsku udrugu Tko se boji sutra još.

"Imam par zahvala – prvo našim mentorima, znam da vam nije bilo lako s nama. Hvala prekrasnom žiriju na prekrasnim komentarima. Kao što znate, mnogo ruku radilo je ove maske, pa veliko hvala sektorima šminke i kostima koji su odradili vrhunski posao. Hvala publici koja nas je bodrila, gledateljima koji su nas 13 tjedana puštali u svoje domove, a najviše hvala produkciji Nove TV koja nas je dovela ovdje i što sam upoznao ove ljude", poručio je za kraj.

Za pobjedu su se borili još Tomislav Marić ToMa, Marija Kolb i Antonia Dora Pleško. Bičević je u finalu utjelovio Hanku Paldum, Antonia Dora se pretvorila u prošlogodišnju pobjednicu na Eurosongu Loreen, Marija Kolb bila je Ilan Kabiljo, a ToMa je utjelovio legendarni bend Aha.

Četiri osobe se borile za pobjedu

U posljednjoj emisiji ukupan broj bodova koji su finalisti osvojili tijekom cijele sezone proporcionalno se pretvorio u startne bodove, pa je tako Alen u finale krenuo sa sedam, ToMa sa šest, Marija s pet, a Antonia Dora s četiri boda. Žiri je ove nedjelje ocjenjivao samo finaliste te je na taj način odlučen pobjednik sezone, dok su ostali natjecatelji - Faris Pinjo i Mia Negovetić te Antonija Šola i Luciano Plazibat - nastupali u revijalnim duetima.

Osim individualnih nastupa finalista i zabavnih dueta, kandidati su pripremili i zajedničku pjesmu, The Greatest Show, kojom su zaokružili sezonu.

 

Pročitajte više