Josip Čapo, pobjednik Života na vagi: Sada mi je cilj dobiti nekoliko kilograma

Foto: Press

JOSIP ČAPO, pobjednik Života na vagi, uspio je izgubiti čak 78.3 kilograma, a sada je otkrio svoje planove nakon izlaska iz showa.

"Moram priznati kako se nakon izlaska iz showa cijela obitelj uključila u projekt 'pravilne prehrane i treninga'. Supruga je bila zadužena za prehranu, a ja sam s prijateljem i trenerom Stjepanom svakodnevno trenirao. Plan nije bio lagan – dva puta dnevno treninzi i puno hodanja. Nakon izlaska iz showa hodao sam 30-ak kilometara, krenuo bih u 10 sati i hodao do 11 sati pa onda do 12 sati odmarao, onda ponovno hodao i tako u krug", rekao je za RTL.

Želi uravnoteženo povećati tjelesnu težinu

Otkrio je i postoje li vježbe u kojima je svakodnevno uživao, ali i vježbe čija ponavljanja nije radio s osmijehom na licu.

''Sada ću se bazirati na rad s utezima i girjama. Ne postoji vježba koju ne volim, sve su mi drage kada se ispravno rade. Smatram i da nije realno ovako naporno trenirati svaki dan, ovo su treninzi profesionalnih sportaša, a ja imam i drugih obaveza, obitelj i posao. U nekom trenutku ću sigurno smanjiti s vježbanjem te se fokusirati na prehranu'', rekao je i dodao da sada želi uravnoteženo povećati tjelesnu težinu.

''Cilj mi je sada dobiti nekoliko kilograma, mršav sam. Naravno, zdrave kilograme i važno je raditi i na mišićnoj masi. I naravno, pokušati održati sve to'', rekao je Josip.

Podsjetimo, Josip je u Život na vagi ušao sa 169 kilograma, a po izlasku je imao 93.7 kilograma. Smršavio je 78.3 kilograma, a za pobjedu je dobio i 150 tisuća kuna.

Pročitajte više