"Počela mi se igrati genitalijama, nisam znao što da radim"

Foto: Facebook

MUŠKARAC iz engleskog gradića Tonbridgea tvrdi da je seksualno zlostavljan tijekom sportske masaže te je maserku prijavio policiji.

Josh Burbrige (23) htio je samo opustiti mišiće, no iz salona je izašao toliko ljutit da je priču podijelio s javnošću i pozvao policiju. Kad je ušao u salon i skinuo se, ostao je samo u hlačicama.

"Maserka mi je rekla da se skinem do kraja, što sam i napravio, očekujući da će mi dodati ručnik. No umjesto toga odmah je počela s masažom", prisjeća se mladić incidenta te dodaje kako mu je leđa masirala oko pola sata prije nego što mu je rekla da se okrene, piše The Mirror.

"Počela se spuštati i odjednom su joj se ruke našle blizu mojih genitalija. Pitala me je 'sad ovdje?', a ja sam mislio da misli na unutrašnju stranu butina. No ona me je uhvatila za spolni organ i počela se igrati njime i genitalijama. Bio sam izvan sebe i rekao joj da stane. Odmah je stala, ali tražila me je dodatnih 40 funti, uz 35 koje sam platio unaprijed", govori.

Rekao joj je da nema keš i da će platiti karticom, no ona je odbijena. Tad joj je lagao da ide do banke i otišao je. "Sve u svemu, osjećam se baš loše nakon ove masaže. Kako je pretpostavila da sam bez pitanja došao po takvu masažu, želim samo upozoriti da se ovakvo iskustvo može dogoditi i vama", zaključio je mladić koji je čitav slučaj prijavio policiji, a ona na njemu radi.

Pročitajte više