Počele se javljati "ljubavnice", Kerum i Fani pobjegli iz Splita

ČINI se da šarmer Kerum nije stao na jednoj ljubavnici - sa svake strane javljaju se nove žene, i kako bi potkrijepile tvrdnje da ih je splitski poduzetnik pokušao šarmirati, pružaju i materijalne dokaze. A dokazi govore da Kerum, osim što nema nimalo srama, nema stila ni manira koje bi uz njegov društveni (kupljeni) status morale ići. Osim loših gramatičkih konstrukcija, Kerum jako voli i izravnost, pa je svoje žrtve napadao riječima "daj mi pusicu...", "sviđaš mi se jako, možda ti je čudno", jel' bi mogli mi malo...", i sličnim, valjda samo njemu svojstvenim, ispadima.

Kerumova desna ruka u poslu i obitelji izvan sebe od suza

Ispravno pretpostavljajući da će nakon javne objave da napušta suprugu doći do ovoga, Kerum i Fani Horvat digli su sidro iz Splita i nestali, daleko od znatiželjnih očiju javnosti i medija. Na mobitele su nedostupni, a nikakve izjave za javnost ne dolaze u obzir. Međutim, malo konkretniji su bili njegovi poslovni suradnici, koji su medijima došapnuli da je novonastala situacija najviše povrijedila Kerumovu sestru i desnu ruku u poslu i obitelji, Nevenku Bečić. Navodno ga je ona, nakon priznanja nazvala, i u suzama zavapila: "Što si učinio, brate mili?!", prenosi Večernji list.

A otkako je afera izašla u javnost, svi odjednom sve znaju. I za Fani Horvat, i za druge žene. Krešimir Macan, marketinški stručnjak koji se jedno vrijeme bavio i Kerumovom političkom kampanjom, javnom priznanju Željka Keruma se uopće ne čudi. "On se dobro osjećao u svom studiju, u prijateljskom okruženju, a tištio ga je velik problem. Odlučio je u trenutku i istresao ga. Ne vjerujem da se posavjetovao s nekim", uvjeren je.

Fani i Kerum od medija se skrivaju u Zagrebu?

A Kerum bi se, prema nagađanjima medija, u ovim trenucima trebao, zajedno sa Fani, nalaziti u Zagrebu, gdje je vlasnik dvije nekretnine. U kojoj se skrivaju, i jesu li uopće ovdje, medijima nije poznato, jer se jako dobro skrivaju. Ipak, kroz nekoliko dana Kerum bi se trebao vratiti u svoju gradonačelničku fotelju koju je nakratko prepustio svojem zamjeniku Juri Šundovu, a u međuvremenu, smislit će Splićani još viceva na račun svojeg gradskog oca, što im je ovih dana glavna preokupacija.


Nakon što su Kerumov šoping centar Joker preimenovali u Faker, dotakli su se i Joška Svaguše, predsjednika Hajduka. On je igračima odrezao rekordnu kaznu, svima uzeo po jednu plaću, kako bi prijatelju Kerumu, kruži šala, pomogao skupiti novac za alimentaciju!

Nije Kerum jedini...



Međutim, nije Kerum jedini gradonačelnik koji je uz političku karijeru vodio i onu ljubavničku; nedavno je sličnu stvar napravio i sisački gradonačelnik, Dinko Pintarić, koji je suprugu napustio zbog mlađahne ljubavnice, a prvi koji je javno istupio s takvim "zločinom" na rukama bio je istarski župan, Ivan Jakovčić. On je, poput Keruma, svoju izvanbračnu aferu javnosti obznanio putem televizije, šokiravši javnost priznanjem da ima ljubavnicu. Božidar Kalmeta, ministar mora, prometa i infrastrukture, razveo se od svoje supruge nakon osmogodišnje izvanbračne veze sa suradnicom iz zadarskog Gradskog poglavarstva Dolores Grdović, s kojom se kasnije i vjenčao. Njegov stranački kolega Vladimir Šeks, 2003. se vjenčao s Anicom Resler, a šuškalo se da je zbog veze s njom ostavio dugogodišnju suprugu Mariju.

Ženama se crno piše

Međutim, niti jednom od njih karijera zbog toga nije patila, što nije slučaj sa ženama koje su se upustile u veze sa oženjenim muškarcima, izvukle deblji kraj na ljubavnom planu, a karijeru nakon afere - zaboravile. Blistavi primjer toga je Vanja Halilović, koju je veza s Goranom Ivaniševićem potpuno uništila, a slično ovih dana proživljavaju mlade i talentirane glumice Nataša Janjić i Zrinka Cvitešić, koje su se zbog romantike drznule ogriješiti o oženjene muškarce, našle ljubavnu sreću, ali i izgubile filmske role.

Pročitajte više