Počelo je razdoblje Djevica, a ova tri horoskopska znaka idealni su partneri za njih

Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ZAPOČELO je horoskopsko razdoblje Djevica, a ovi su znakovi njihovi idealni ljubavni partneri po astrološkim karakteristikama.

Astrologinja Cassady Cayne za Bustel je otkrila da su to znakovi sa snažnim osjećajem odgovornosti. Cayne tvrdi da su za Djevice najkompatibilniji znak zapravo Ribe, upravo zato što su toliko različiti, no kaže da je veza između ta dva znaka najčešće veoma izazovna zbog snažnih razlika pa smatra da su ovo znakovi kojima bi se Djevice trebale posvetiti kako bi ostvarile mirne i stabilne veze.

Bik

Bikovi su prizemljeni i veoma pouzdani, baš poput Djevica. No za razliku od Djevica koje su sklone pretjeranoj brizi o svemu, Bikovi znaju kada treba stati pa Djevicama mogu biti od velike pomoći u životu. Podsjetit će ih kad trebaju stati, duboko udahnuti i smiriti se.

Rak

Rakovi kod Djevica mogu izvući onu mekšu, emotivniju stranu, dok će Djevice njima pomoći da u životu ostvare strukturu koja im nedostaje. Ova kombinacija može proizvesti ljubav dublju nego što su Djevice ikad mislile da mogu osjetiti prema nekome.

Jarac

Jarci su, poput Djevica, ambiciozni, marljivi i odlučni što ih čini idealnim partnerima. Oboje su zemaljski znakovi što znače da dijele iste vrijednosti zbog čega njihove veze mogu biti veoma uspješne. Jarci razumiju poslovne ambicije svojih partnera i neće im smetati posvećenost poslu koju Djevice imaju često i u prevelikoj mjeri.

Pročitajte više