Počelo suđenje Amber Heard, Deppovi odvjetnici tvrde: "On je trpio nasilje"

Screenshot: YouTube

PRIJE nekoliko sati počelo je jedno od najiščekivanijih suđenja iz svijeta poznatih i slavnih, ono između Johnnyja Deppa i Amber Heard. Depp tuži svoju bivšu suprugu zbog klevete, a njegovi su odvjetnici u uvodnoj riječi, kako prenosi portal Unilad, tvrdili kako je Heard nepovratno naškodila njegovoj karijeri.

Istaknuli su kako je njegova reputacija zauvijek promijenjena te kako lažne optužbe glumcu lako mogu uništiti karijeru. Njegovi odvjetnici tvrde kako je glumac zapravo žrtva zlostavljanja te da je od Amber Heard trpio i fizičko i psihičko zlostavljanje.

Glumicu prikazali kao manipulatoricu

"Heard je problematična osoba koja manipulira ljudima oko sebe baš kao što je manipulirala i Johnnyjem Deppom", naglasili su. Kao argument su naveli da se Depp navodno skrivao u kupaoni da izbjegne njene napadaje bijesa, a njegov bi im pomoćnik redovito rezervirao odvojene sobe kako bi se on mogao negdje sakriti ako ona naglo pobjesni.

Istaknuli su i kako je Heard kriva za "dramatične scene prekida njihove veze" i da je cijelu stvar preokrenula na priču o obiteljskom nasilju. Osim toga, istaknuli su da je ona opsjednuta svojim imidžom u javnosti te da je na temelju iskrivljene slike odnosa s Johnnyjem Deppom postala ambasadorica pokreta Me Too.

Uvodnu riječ Deppovi odvjetnici završili su sljedećim riječima: "Ona se pripremala da na ovom suđenju odglumi ulogu života."

Bivši se par nalazi na sudu zato što je Depp tužio Heard zbog članka u Washington Postu iz 2018. godine u kojem je glumica pisala o nasilju i obiteljskom zlostavljanju koje je proživjela.

Pročitajte više