Počinje After Beach Festival: David Morales današnji after najavljuje kao najbolji ove sezone


SVE JE spremno za današnji spektakl na prvom danu After Beach Festivala. Veliki David Morales u četvrtak 29. srpnja u klubu Papaya otvara prvi Hrvatski After Beach Festival. Nakon što je prošle godine osobno došao u Papayu dogovoriti svoj prvi nastup na popularnoj plaži Zrće, s nestrpljenjem očekuje svoj premijerni nastup na jednoj od najpoželjnijih destinacija za mlade u Europi te obećava najbolju zabavu ovog ljeta.


Izrazito veliki interes, najbolja publika, jedna od najljepših open air dance arena, visoka glazbena produkcija i veliki David Morales garancija su "najboljeg after beach partyija u 2010". Morales je svoju karijeru započeo radeći u poznatim njujorškim klubovima poput "Loft te Paradise Garage", a reputacija mu raste između kasnih 1970-tih i ranih 1980-tih do kada je nastupio u svim glavnim klubovima New Yorka.


Tijekom 80-tih David se povlači u remixiranje i produkciju. New York"s Better Days i Brooklyn"s Ozone Bar bili su bitni momenti u karijeri remixiranja. Od tada počinje era suradnje sa svim glavnim pop zvijezdama - Mariah Carey, Madonna, Michael Jackson, U2, Janet Jackson, Tina Turner i Björk. Remixirajući Mariah Carey, Arethu Franklin i Jocelyn Brown. Slava mu raste i dostiže svoj vrhunac 1999. godine kada Morales dobiva Grammya za najboljeg remixera godine.

U petak 30. srpnja na After Beach Festivalu plesat ćemo uz britanske legende The Shapeshifters dok će subotnje poslijepodne atmosferu u Papayi na zadnjem danu festivala zapalit Dirty South uz modnu reviju Papaya Summer Fashion by ELFS.

Pročitajte više