Počinje Fear Factor

REALITY show RTL televizije Fear Factor uskoro kreće sa snimanjem, a odabrani kandidati imat će prilike pokazati jesu li spremni svladati vlastite strahove i izvesti nešto nezamislivo, od čega će gledateljima zastati dah.

Prema pravilima Fear Factora, onaj tko poklekne pred izazovom gubi, a najhrabriji i najspremniji na vratolomije pobjeđuju.

"Kandidati su izabrani i 25. veljače produkcija kreće prema Buenos Airesu." - doznajemo od glasnogovornika RTL televizije Kristijana Gržetića.

Show će imati šest epizoda, u kojem će se natjecati po tri muška i tri ženska kandidata. Šest pobjednika će se u sedmoj epizodi natjecati u velikom finalu.

"Prijavilo se oko pet tisuća kandidata, od kojih je izabrano 32-oje." - izjavio je za Index Gržetić.

"Točni zadaci su tajna do početka snimanja, kako bi se svi natjecatelji mogli ravnopravno boriti, te kako se ne bi mogli pripremiti za izazove koje im pripremamo." - pojasnio je.

Hrvatska verzija Fear Factora će biti bazirana na stunt, odnosno kaskaderskim izvedbama.

Primjerice, kandidati su morali iz brišućeg leta helikoptera skakati u more, prelaziti s zgrade na zgradu i slično.

"Set će biti u okolici Buenos Airesa, a imat ćemo prilike vidjeti tko će se moći oduprijeti izazovima."

Kako neslužbeno doznajemo, na malim ekranima ćemo prve epizode gledati već početkom trećeg mjeseca. Pobjednik je ona osoba koja prevlada strah sa samim sobom i pobijedi u borbi s prirodom.

Srđan Hebar
Foto:

Pročitajte više