Podjela u Supertalentu: Maja, Martina i Fabijan joj dali "ne", a Davor - zlatni gumb

Foto: Press

Dosad neviđenu podjelu među članovima žirija svojim plesnim nastupom izazvala je Paula Jeličić. Efektne boje na tijelu, spretni plesni pokreti i akrobacije s vatrom nisu impresionirali Maju, Martinu i Fabijana, no Davor Bilman nije se složio s većinom svojih kolega te je poslušao sebe i zlatnim gumbom Paulu plasirao ravno u polufinale.

"Ovo je nešto za mističnije klubove, viđala sam to na tim nekim finijim večerama, ali nije me impresioniralo. Nije nešto što već nisam vidjela. To gutanje vatre i to, to je sve već viđeno", rekla je Maja, a s njom se složila i Martina.

"Ja ću ti reći što ja mislim o tebi i tim komentarima i ovim, recimo, hejterima, i ovim ispravnim ljudima koji to sve gledaju ozbiljno odgovorit ću najbolje na ovaj način", rekao je Davor, a nakon toga zlatni konfeti prekrili su pozornicu. "Ti si budala", rekla mu je Maja.

"Mislila sam da sam svoje odradila i neću se više vraćati, tako da me baš dirnulo", izjavila je Paula koja je u showu otvoreno progovorila i o svojoj borbi s anoreksijom u mlađim danima. 

Nikola Tesla u Supertalentu

U studiju se pojavio i "Nikola Tesla", odnosno Boris Šušnjar. Po struci strojar, učitelj plesa i turistički vodič zabavio je gledatelje svojim simpatičnim pristupom znanosti. "Ja sam tužna jer ja nisam imala ovakvog profesora fizike jer bi onda zapravo fascinacija nečim mogla biti prenesena na djecu i onda bi to sve skupa imalo smisla i onda bi se to doista zvalo škola", zadivljeno je komentirala Martina. Jednako fascinirani bili su i ostali članovi žirija pa je Tesla osvojio četiri prolazna glasa.

Ibrahim Selishta i njegov prijatelj Sindi Faja na pozornicu su donijeli hoverboard uz pomoću kojega su izvodili akrobacije dobro usklađene uz glazbu. Sve navedeno bio je savršen recept za uspjeh pa su zato po završetku nastupa osvojili ovacije publike i žirija. Oduševljenje je opisala Martina: "Bili ste super i idete do finala!"

Adem Kapetanović izvedbom pjesme Sve još miriše na nju pokazao je izniman glazbeni talent koji je, kako kaže, naslijedio od oca. Zbog treme je zaboravio tekst, tresle su mu se ruke i imao je problema s grlom, ali unatoč tim problemima Adem je pokazao veliki talent i emociju te osigurao prolaz u daljnje natjecanje.

"Sve ovo što sad vode trebaš, što si tekst zaboravio i što ti se ruke tresu, to je sve taj neki stres. Ja ti samo mogu reći - već pjevaš, a tek ćeš pjevati", poručio mu je Fabijan, dok mu je Martina obećala sate pjevanja. 

Ljubitelj Olivera, mama i kći...

Grgo Sarjanović došao je podijeliti svoju emociju prema Oliveru Dragojeviću i njegovoj glazbi. Uz lagano sviranje na gitari, karakterističnu boju glasa i lepezu emocija oduševio je žiri i gledatelje. "Bilo je tu i raznoraznih tonova koji su tu i pripadali i ne, ali u ovakvoj izvedbi zaista to ne računaš. Dugo sam ovdje u ovom žiriju i nitko nikad nije, dok je pjevao, pustio suzu. Muškarac u vašim godinama, iskreno, kad pusti suzu, to je, pogotovo nama ženama, prekrasno", poručila je Maja. 

Kao dvije prijateljice, a zapravo mama i kći Lidija i Stela Rade vokalom i harmonikom oduševile su žiri. "Zapravo ta cijela priča za mene je probudila neku nostalgiju", opisala je Martina. Dobile su četiri prolazna glasa.

Ana Vrbaški i Marko Sinjaški čine duet koji nastupa pod imenom Alice in Wonderband. Spoj pjevačice i bubnjara stvorio je poseban oblik umjetnosti - tijeloglazbu. Tijekom nastupa animirali su publiku i žiri koji su se uključili u pjesmu i dodavali ritam. "Čak mi je možda od cijele ove vaše priče vaš vokal bio zanimljiviji za komentar jer zaista divno pjevate", istaknula je Maja. Uz četiri prolazna glasa Ana i Marko prošli su u daljnje natjecanje. 

Pročitajte više