Pogled iza modne piste: Stigao trailer za seriju o najpoznatijim supermodelima 90-ih

Screenshot: YouTube

OBJAVLJEN je trailer za dokumentarnu seriju The Super Models koja stiže ove jeseni. Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista i Christy Turlington pojavit će se u četverodijelnoj dokumentarnoj seriji koja 20. rujna stiže na Apple TV+, a trailer je otkrio što gledatelji mogu očekivati.

Prikaz onoga se događalo iza kamera i izvan modne piste

Gledatelji imaju priliku vidjeti što se događalo izvan modne piste te otkriva neke od izazova koje su sve morale savladati kako bi došle do ovoga gdje su danas. Trailer ima više od dva milijuna pregleda. U seriji izjave daju i mnoge zvijezde modne industrije poput Marca Jacobsa, Edwarda Enninfula, Michaela Korsa, Donatelle Versace...

"Neviđeni pristup modelima vodi gledatelje iza kamere i izvan modne piste, otkrivajući kako su dominirali elitnim svijetom manekenstva dok osvjetljava vezu koja je sama promijenila dinamiku moći cijele industrije", najavljuje Apple TV+.

Dokumentarna serija putuje u osamdesete godine, kada su se četiri žene iz različitih krajeva svijeta ujedinile u New Yorku. Iako su snažne zasebno, uspjeh koji su postigle udruživanjem nadilazio je samu industriju.

"Danas četiri supermodela ostaju na prvoj crti kulture kroz aktivizam, filantropiju i poslovnu snagu. Dok se modna industrija nastavlja redefinirati, kao i uloga žena unutar nje, priča o Naomi, Cindy, Lindi i Christy ostaje jedna od najinspirativnijih priča o moći", glasi najava ove serije.

Pročitajte više