Pogledajte baroknu palaču u Istri koja se prodaje za manje od milijun eura

NA INDEX Oglasima se prodaje oko 100 tisuća nekretnina, a kada su takve brojke u pitanju onda možemo biti sigurni da ćemo naići na hrpu zanimljivih kuća, stanova i zemljišta. Ova nevjerojatna stancija iz 17. stoljeća upravo je jedan od takvih primjera. 

Riječ je o Stanciji Dubrova koja se prodaje s baroknom palačom i cijelim projektom. Cijena se na domaćim oglasnicima i u ponudi agencija za nekretnine kreće od milijun do milijun i sto pedeset tisuća eura, ali na Index Oglasima pronašli smo najpovoljniju ponudu. Stancija  Dubrova prodaje se za 950 tisuća eura.

Cijeli oglas možete pogledati OVDJE.

Nalazi se nadomak destinacije Labin-Rabac, najvažnijeg turističkog odredišta istočne Istre, a proteže se na čak 18.772 metara kvadratnih. Opasana je kamenim zidinama unutar kojih se nalazi barokna palača Franković-Lazzarini, građena početkom 17. stoljeća. 

Palača dolazi s uređenom istarskom konobom, a tu je i luksuzan restoran sa 100 sjedećih mjesta koja se nalaze unutar restorana i na terasi. Za veće manifestacije postoji i ljetna pozornica koja je smještena unutar uređenog parka. 

Konoba i restoran su u funkciji, jedan dio palače je potrebno urediti, a za ostatak kojemu je potrebna rekonstrukcija postoji već izrađeno idejno rješenje. Prema projektu planirani smještajni kapacitet je 86 kreveta ili oko 28 apartmana, a postoji mogućnost povećanja kapaciteta na čak 50 apartmana. 

Uz izvanrednu lokaciju i svu povijest koju ova palača ima upravo je to najveća prednost ove nekretnine. Uz određena ulaganja može se dobiti jedan visokokvalitetan turistički resort. 

Pročitajte više