Pogledajte blindirani BMW serije 7 koji se prodavao za čak četiri milijuna kuna

NA INDEX OGLASIMA se prodaje preko 50 tisuća vozila, a kada su takve brojke u pitanju, onda možemo biti sigurni da ćemo naići na hrpu zanimljivih automobila, motocikala i ostalih vozila. Ovaj unikatni blindirani BMW upravo je jedan od takvih primjera. 

Riječ je o BMW-u serije 7 iz 2006. godine koji je plaćen 560 tisuća eura ili oko četiri milijuna kuna. Radi se o specijalnom blindiranom vozilu za štićene osobe koji od opreme ima apsolutno sve. Boca s kisikom, hladnjak, eksplozija prednjeg stakla, grijanje, hlađenje i masaža prednjih i zadnjih sjedala, navigacija, i TV samo su dio impresivnog popisa. 

Nevjerojatni BMW 760Li V12 B7 na našem oglasniku se prodaje za 35.500 eura ili nešto više od 261 tisuću kuna, a samo pancir gume stavljene prije godinu dana plaćene su više od 100 tisuća kuna. Auto je prešao 125 tisuća kilometara, pokreće ga 445 konjskih snaga, a registriran je do kraja godine. 

Ako se želite osjećati potpuno sigurno i zainteresirani ste za automobil, cijeli oglas s dodatnim informacijama i više fotografija možete pogledati OVDJE.

Vlasnik za kraj ističe kako će pravi znalci i kolekcionari znati o kakvom se vozilu radi, a slobodno mogu zatražiti i više slika.

Pročitajte više