Pogledajte deset najljepših Srpkinja po izboru Amerikanaca

NAKON što je Novak Đoković osvojio Wimbledon i do kraja pokorio svijet tenisa, Amerikanci su tome u čast istražili što se osim teniskog talenta krije u Srbiji. Naišli su na zgodne žene te napravili svoj izbor najljepših. Magazin Complex odabrao je deset što manekenki, što glumica, pjevačica i starleta koje plijene pažnju svojim odličnim izgledom.

Stanija Dobrojević je golišava internetska starleta

Na desetom mjestu našla se Stanija Dobrojević iz Rume. Studentica ekonomije kreće stopama svog oca, srpskog biznismena, no trenutno se bavi promoviranjem same sebe te je najpoznatija kao srpska sex bomba koje voli svoje golišave fotografije stavljati na internet.

Manja Babović traži muškarca koji će ispuniti njezine maštarije

Deveto mjesto krasi manekenka Manja Babović, koju opisuju kao djevojku u usponu u svijetu mode. Snimila je nekoliko naslovnica za razne časopise, a poznata je i po izjavi kako traži muškarca koji će ispuniti njezine maštarije. Ima i poznatog brata, srpskog nogometaša Stefana, koji igra za Partizan.

Bojana Novaković se uspinje u Hollywoodu

Osmo mjesto najljepših Srpkinja pripalo je Bojani Novaković. Glumicu opisuju kao ime koje sve više prodire u Hollywood, a karijera joj se kreće uzlaznom putanjom. Poznata je po ulogama u filmovima "Drag Me To Hell", "Edge of Darkness" i "Devil".

Maja Latinović blista s naslovnica poznatih časopisa

Ljepotica broj sedam po izboru Amerikanaca je Maja Latinović iz Velikog Sela. Uspješna manekenka snimila je naslovnice brojnih poznatih časopisa kao što su Vogue, Bazaar i Harper`s, a poznata je i po sudjelovanju u kampanjama Roberta Cavallija, Oscara de la Rente i Versacea.

Danijela Dimitrovska vlada inozemnim modnim pistama

Šesta na listi je Danijela Dimitrovska. Također priznata manekenka suvereno vlada modnim pistama Londona, Pariza  i New Yorka, a poznata je i kao glasnogovornica brenda Louis Vuitton i BCBG.

Jelena Ristić je najpoznatija po svojoj vezi

Jelena Ristić je broj pet na listi najljepših. Djevojku Novaka Đokovića i njegovu buduću suprugu hvale što svom odabraniku uvijek pruža potporu dok je na terenu te istovremeno privlači gomilu kamera i veliku pažnju publike.

Bivša misica Tijana Stajšić u slobodno vrijeme trenira karate

Tijana Stajšić je bivša Miss Jugoslavije iz 2001. godine te je ostao zapamćen njezin nastup na svjetskom izboru ljepotica te godine kada je ušla u Top 10. Zgodna djevojka bavi se modelingom, a dok ima slobodnog vremena, trenira karate.

Nina Seničar - srpska Nina Morić

Nina Seničar, poznata i kao srpska Nina Morić, česta je gošća i u hrvatskim medijima. Proslavila se u Italiji kao domaćica u TV emisijama, a tabloidi je obožavaju. Nedavno je privukla pažnju Jareda Leta, s kojim se družila u Milanu, pa su zbog toga odmah krenule priče o mogućoj ljubavnoj aferi.

Ana Ivanović je ljepotica s velikim sportskim talentom

Ana Ivanović je na broju dva. Zgodna srpska tenisačica omiljena je meta fotografa i izvan terena. Karijera joj je najsjajnije blistala 2008. godine kada je osvojila French Open te je definitivno dokaz da Đoković u Srbiji, što se teniskog talenta tiče, uopće nije usamljen.

"Ceca je srpska Madonna"

Kraljica srpske ljepote po američkom izboru je Svetlana Ražnatović Ceca. Iako je strani magazin opisuje kao "pop pjevačicu" i "srpsku Madonnu", na našim je prostorima ipak poznatija kao vladarica folk scene. Amerikanci pišu kako Ceca svoj utjecaj koristi i u politici te da se bavi humanitarnim radom. Jedna je od najbolje plaćenih srpskih glazbenica, a imala je i tu privilegiju da svoju zatvorsku kaznu služi u vlastitom domu.

Pročitajte više