Pogledajte fotke koje nova Miss svijeta objavljuje na Instagramu

Foto: Instagram

POLJAKINJA Karolina Bielawska izabrana je za novu Miss svijeta na sinoćnjem natjecanju koje se održalo u glavnom gradu Portorika San Juanu. Nova Miss svijeta magistrica je menadžmenta, no trenutno radi kao manekenka, a nada se da će jednog dana postati motivacijska govornica.

Miss Poljske i nova Miss svijeta, Karolina dobiva tisuće novih pratitelja na Instagramu. Na toj društvenoj mreži prati je 90 tisuća ljudi, a Instagram joj je prepun fotografija s putovanja i snimanja.

Miss svijeta ne voli golišave slike, a omiljene su joj one u elegantnim haljinama. Ova plavokosa ljepotica rođena je 1999. godine, a visoka je 179 cm. 

"Kada sam čula svoje ime, bila sam šokirana, još uvijek ne mogu vjerovati. Čast mi je nositi krunu Miss svijeta i jedva čekam da počnem raditi. Pamtit ću ovo nevjerojatno poglavlje u Puerto Ricu do kraja života", napisala je.

Nova Miss svijeta vodi projekt za pomoć beskućnicima te svake nedjelje priprema tople obroke i pića, sendviče i pakete zdravstvene zaštite za oko 300 ljudi bez krova nad glavom, piše na stranicama Svjetske organizacije MIS.

Pročitajte više