Pogledajte kako glumci iz Malcolma u sredini izgledaju 20 godina od početka serije

Foto: Instagram/Facebook/Youtube/Gulliver Image/Getty Images

OVE se godine navršava 20 godina od početka emitiranja serije Malcolm u sredini. Serija se snimala od 2000. do 2006., a zgode i nezgode ove disfunkcionalne obitelji i danas imaju velik broj obožavatelja. Evo kako danas izgledaju glavni glumci. 

1. Frankie Muniz - Malcolm

Frankie danas ima 34 godine, a fanove je ražalostio priznanjem da se zbog gubitka pamćenja gotovo uopće ne sjeća snimanja. Naime, magazinu People otkrio je da je 2009. imao automobilsku nesreću u kojoj je slomio leđa, dok je 2012. godine počeo patiti od nasumičnih "mini-moždanih udara".

Dvije godine nakon kraja serije povukao se iz glumačke karijere kako bi se mogao baviti automobilskim utrkama. 

2017. kupio je Outrageous Olive Oils & Vinegars, trgovinu specijaliziranu za organske proizvode i zdravu hranu. 

2. Jane Kaczmarek - Lois

Embed from Getty Images

Glumici Jane Kaczmarek danas su 64 godine, a veliku je popularnost stekla ulogom Lois, stroge majke petorice razuzdanih dječaka. Nakon Malcolma glumila je u seriji Help Me, Help You, a u Simpsonima je davala glas sutkinji Constance Harm. Nakon toga se pojavila u još nekoliko serija i filmova, uključujući i Teoriju velikog praska. 

3. Bryan Cranston - Hal

64-godišnji Bryan Cranston, kojeg su mnogi zapamtili kao šašavog oca Hala, iznenadio je svoje fanove i pokazao da je itekako sposoban za ozbiljnije uloge postavši glavna zvijezda megapopularne serije Breaking Bad, za koju je dobio nekoliko Emmyja. 

4. Chris Masterson - Francis

Chrisu je danas 40 i nakon uloge najstarijeg brata Francesa nije ostvario značajnije uloge. Danas je DJ i nastupa pod imenom Chris Kennedy. 

5. Justin Berfield - Reese

Problematični se Reese i danas, s 34 godine, bavi filmom, ali ovaj put iza kamere. Producent je i kreativni direktor kompanije Virgin Produced. 

6. Erik Per Sullivan - Dewey

Mlađahni Dewey mnogima je bio omiljeni lik. Danas mu je 28 godina i povukao se iz glume. Posljednji film u kojem se pojavio je bio Twelve iz 2010., a otad se drži podalje od očiju javnosti. 

7. Craig Lamar Traylor - Stevie Kenarban

Craigu je danas 31 godina. Nakon serije je glumio u još nekoliko manjih uloga, a sad je dizajner nakita. 

8. David Anthony Higgins - Craig Feldspar

David se nakon serije posvetio pisanju scenarija, a pojavio se u još nekim manjim ulogama. 

9. Emy Coligado - Piama

Emy danas ima 48 godina. U međuvremenu je diplomirala psihologiju, a još uvijek radi na manjim televizijskim projektima. 

Pročitajte više