Pogledajte kako izgledaju koljena najvažnije žene Cristiana Ronalda

JEDAN od najvećih zavodnika među nogometašima, i najveći nogometaš među zavodnicima koji u svakom svome intervjuu napominje kako je njegova majka zapravo najvažnija ženska osoba u životu, više svoje cure neće birati sam. Cristiana Ronalda napadale su koketuše i sponzoruše sa svih strana u nadi da će ih negdje uslikati u nekakvoj "nezgodnoj" pozi sa zvijezdom Manchester Uniteda.

Na tribinama se brujalo samo o Ronaldovoj majci

Da mu je stalo do mišljenja njegove majke koju voli više od ičega, kao tipični Portugalac, dokazuje i činjenica da Cristiano pazi koga će dovesti pred majku - Dolores Aveiro. "Moj Ronaldo doma je doveo samo dvije djevojke, Merche Romero i Nereidu Gallardo. Ako mu se neka stvarno sviđa, dovede je kući i upozna s obitelji", poručila je Ronaldova majka koja rijetko propušta njegove utakmice. Tako je i ovo kolo u kojem je Ronaldov Manchester igrao s Liverpoolom za sina navijala s tribina. U nadi da se uklopi u ostatak VIP lože gospođa je "nabacila" mladenački look. Kožna šilterica, majica s logotipom CR7 i vruće hlačice koje su bar dva broja premalene. Sudeći po izgledu njezinog lica ni cipele nisu bile po mjeri, ali ako se ostavi na stranu njezin outfit i premalene cipele i hlačice, u prvi plan dolaze njezina preogromna koljena.

Gospođi očito nitko nije dao savjet da se mane moraju sakriti, a vrednote istaknuti. 54-godišnja Dolores otkrila je svoje noge koje baš i nisu reprezentativne. Štoviše, ostatak tribine na kojoj se nalazila Dolores "brujao" je samo o njoj. "Jeste li ju vidjeli", šuškalo se u VIP redovima. Ronaldovu majku to očito nije naročito zasmetalo te je ona ponosno navijala za sinov ManU.

S.C.
Foto: JLP

Pročitajte više