Pogledajte kako izgledaju najluksuznije nekretnine koje se prodaju u Hrvatskoj

ČESTO možemo primijetiti oglase starih kuća u manje naseljenim dijelovima Hrvatske koje se prodaju daleko ispod svoje tržišne vrijednosti, u oko nam upadnu i povoljni stanovi u Osijeku ili predgrađu Zagreba, ali postoji i druga krajnost. Neke nekretnine se prodaju za vrtoglave, višemilijunske iznose i zaista mali broj ljudi može sebi dozvoliti takav luksuz. 

Na Index Oglasima se prodaje preko 100 tisuća nekretnina, a mi smo za vas izdvojili pet najluksuznijih. Ovih pet nekretnina prodaje se za ukupno 15 i pol milijuna eura! 

Moderna vila u Omišu 

Ova vila minimalističkog dizajna gradila se prema najvišim standardima, a oglašivač ju je opisao kao savršenu vilu. Smještena je na fantastičnoj lokaciji, u Omišu u prvom redu do mora. Ukupna stambena površina iznosi 400 metara kvadratnih, okućnica je velika 860 kvadrata, a dolazi s bazenom, garažom od 25 m2 i četiri parking mjesta. Svaka etaža ima predivan otvoren pogled na more i svoju privatnost. Cijena je 2.200.000 eura. 

Vila na Pantovčaku 

Luksuzna vila na top lokaciji u Zagrebu prodaje se za 2.300.000 eura. Prekrasan miran i zelen dio sadrži rezidencije veleposlanstava i predsjedničku palaču, a samo četiri minute vožnje autom potrebne su za doći do središnjeg trga. Kuća ima lijep otvoren pogled na grad koji nitko ne može zakloniti, a tu je i vrt u kojem su košarkaško igralište i bazen. Stambena površina iznosi 591 metar kvadratni. 

Luksuzna vila na Braču 

Ova luksuzna vila od 200 četvornih metara prostire se na tri etaže, a smještena je na zemljištu od 602 kvadrata. Nalazi se na izuzetnoj lokaciji, prvi red do mora, u mjestu Sutivan na otoku Braču. Moderno je opremljena te nudi potpunu udobnost i privatnost, a svakako treba istaknuti i infinity bazen od 50 m2. Cijena iznosi 2.900.000 eura.

Visoko kvalitetna vila u Trogiru 

Ovo je još jedna prekrasna vila koja je smještena u prvom redu do mora. Nalazi se u Trogiru, a već iz vrta koji je povezan s prvom etažom se izlazi na uređeni dio plaže. Sama koncepcija vile pruža mogućnost da se iz svake prostorije može uživati u prekrasnom pogledu na more, dok se posebno opuštajućom atmosferom ističe veliki studio apartman u visokom potkrovlju. Vila se prodaje za 3.600.000 eura.

Hotel na plaži na Krku 

Na Index Oglasima možete kupiti i hotel na plaži! Potpuno je opremljen, od mora je udaljen tek 30 metara, a nalazi se na otoku Krku. Površina iznosi impozantnih 1.820 metara kvadratnih, a sastoji se od trideset četiri predivno uređene spavaće sobe, četiri apartmana te sedam soba za osoblje. Tu je i natkriveni bazen, a treba naglasiti i lijepo opremljeni restoran s četrdeset unutarnjih i osamdeset vanjskih sjedećih mjesta. Hotel se prodaje za četiri i pol milijuna eura.

Pročitajte više