Pogledajte kako je Baby Lasagna izgledao u počecima

Lasagna 2012. na festivalu Viva la Pola Foto: Heni Tade/HaloPix/PIXSELL

BABY LASAGNA bio je gitarist u bendu Manntra, a fotografije benda iz tog vremena pokazuju koliko se promijenio. Lasagna, pravim imenom Marko Purišić, 2014. godine imao je tek 18 i bio mu je to prvi veliki glazbeni angažman. Bendu se pridružio i prije punoljetnosti, 2011. godine. U tom periodu bio je poznat pod nadimkom Pure.

(Purišić je prvi na fotografiji, s tregerima)

Imao je i dugu kosu

"Od samog početka i prvih proba Marko Purišić Pure je bio član ovog benda, ali nekako je na kraju ispalo da smo trojac (ili tronožac ili kako god) ali sa velikom srećom predstavljamo novog/starog člana Marka i Manntra je od danas četveročlani band i molimo novinare da nam se tako počnu obrobraćati! Hvala i dobrodošao", najavili su ga 2013. uz fotografiju na kojoj je Purišić još imao dugu kosu.

Inače, Manntra je umaški bend, koji su, uz Lasagnu, činili gitarist i pjevač Marko Matijević Sekul, basist Zoltan Lečei i bubnjar Andrea Kert. 2019. su se natjecali na Dori i završili na četvrtom mjestu. Marko je službeno bio član benda od 2013. do 2016. (iako je aktivno sudjelovao od 2011.) i zatim ponovno od 2018. do 2022.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.