Pogledajte kako kći Kim Kardashian roasta njenog bivšeg dečka: "Ne ideš na benzinsku"

Foto: Instagram/EPA

NAJSTARIJA kći Kim Kardashian North već je poznata po svojim sarkastičnim i urnebesnim komentarima za sve koji joj se nađu na putu. 10-godišnjakinja je veliki hit među obožavateljima obitelji Kardashian i njihovog reality showa.

U posljednjoj epizodi serije North se može vidjeti sa svojom sestričnom Penelope, kćeri Scotta Disicka i Kourtney Kardashian Barker, i samim Scottom uz jednog od Kiminih pomoćnika. Djevojčice su uz kokice gledale Met Galu.

"Ideš na Met Galu, a ne na benzinsku"

North se nije suzdržavala od komentara, a kada ju je Kim pitala što misli o outfitu u kojem joj je lice bilo potpuno prekriveno, North je odgovorila: "Izgleda kao da te pokriva plastična vrećica i gušiš se."

@dailymailshowbiz “You’re going to the Met Gala Pete, not the gas station” 😭 North West is brutually funny in the latest episode of the Kardashians, SLATING Pete Davidson’s Met Gala 2023 outfit #fyp #metgala #northwest #kardashians #petedavidson #fashionfail #metgala #looks #outfit #redcarpet #hulu #north #northwestkardashian #gasstation #funny #viral ♬ original sound - DailyMail Showbiz

Na ovogodišnjoj Met Gali se pojavio i bivši dečko Kim Pete Davidson. North ga je brutalno roastala: "Mrzim ovo, mrzim ovo, ideš na Met Galu, Pete, a ne na benzinsku postaju."

Snimka je postavljena na TikTok, a mnoge su oduševili komentari 10-godišnjakinje. "Treba nam show s North", "100 posto bi me rasplakala kad bih pričao s njom", "Sve ih sprda i zato je volimo", neki su od komentara.

Pročitajte više