Pogledajte kako su Bella i Gigi Hadid iznenadile majku za njezin 59. rođendan

Screenshot: Instagram

YOLANDA HADID, majka Belle i Gigi Hadid, proslavila je svoj 59. rođendan sa slavnim kćerima i partnerom Josephom Jingolijem u restoranu. Na Instagram storyjima podijelila je snimke s proslave, na kojima se vidi kako joj manekenke nose tortu s upaljenim svjećicama.

 

Nakon što su otpjevale rođendansku pjesmu, Yolanda je predložila kćerima da s njom ugase svjećice, ali i Gigi i Bella su odbile. "Ne, moraš sama", poručile su joj, a ona je zatim zatvorila oči da zamisli želju. Slavljenica je odjenula hlače i široki sako za ovu priliku, a kosu je svezala u punđu.

Gigi i Bella objavile stare majčine fotografije uz čestitke

Ranije je Gigi na Instagram storyju podijelila fotografiju majke kad je bila djevojčica uz opis: "Sretan rođendan mojoj slatkoj mami, volim te puno." Bella je objavila kolaž fotografija Yolande s djecom i napisala: "Sretan rođendan mojoj najslađoj mamici."

Podsjećamo, osim kao majka Belle i Gigi Hadid, Yolanda se proslavila kao manekenka i zvijezda showa Real Housewives of Beverly Hills. Svoje je kćeri odgajala na specifičan način i usmjeravala ih prema manekenstvu, što je postalo jasno još 2019., kad je Bravo objavio staru snimku na kojoj Gigi zabranjuje igranje odbojke "jer je to muški sport".

Pročitajte više