Pogledajte kakve tetovaže imaju Vatreni, Britanci Brozovićevu proglasili najružnijom

Foto: Marko Lukunic/Matija Habljak/Sanjin Strukic/PIXSELL/EPA

Ivan Perišić privukao je pažnju novom tetovažom na nedavnom otvorenom treningu hrvatske nogometne reprezentacije u Njemačkoj. Perišić na desnoj nozi od travnja ima tetovažu Brugesa, grada u kojem je na počecima nogometne karijere dobio mnogo pozornosti i prilika, zbog čega je na kraju i uspio doći do Borussije Dortmund. 

Na stražnjoj strani noge Perišić je tetovirao simbole još dva grada koja su ga obilježila - rodnog Omiša i zvonika svetog Duje u Splitu. Ima istetoviran i broj 44 pod kojim je igrao u milanskom Interu, kao i nogometnu loptu.

Nakon što su se proširile fotografije Perišićevih tetovaža pod povećalom su se našle i tetovaže drugih Vatrenih.

Domagoj Vida

Domagoj Vida ima samo jednu tetovažu - na podlaktici je istetovirao lik pape Ivana Pavla II. 

Marcelo Brozović

Marcelo Brozović ima velik broj tetovaža. Zbog tetovaže bombe na vratu zezali su ga kolege iz reprezentacije.

Na lijevoj šaci istetovirane su mu kockice i žuti emotikon koji drži ruku na bradi, koji je istetovirao u čast svojeg brenda Hardwork Epic Brozo. Tu je tetovažu britanski Sun svojevremeno proglasio jednom od najružnijih tetovaža među nogometašima.

Borna Sosa

Borna Sosa ima više od 15 tetovaža, a većinu njih posvetio je glumcima. Na ruci ima tetovirana lica tri glumca: Leonarda Di Caprija, Heatha Ledgera i Johnnyja Deppa, a na desnoj ruci ima veliku tetovažu košarkaša Michaela Jordana. Jednu od tetovaža posvetio je i Kobeu Bryantu, a na prsima ima tetovažu napravljenu u čast preminulog frontmena Linkin Parka Chestera Benningtona, pored koje se može vidjeti natpis "90's kid".

Martin Erlić

Martin Erlić na natkoljenicama je istetovirao riječi "courage" i "strength" (hrabrost i snaga), a na lijevoj nozi ima i tetoviran lik spartanskog vojnika. Na lijevom ramenu istetovirao je stepenice i sat.

Ivica Ivušić

Ivica Ivušić jednom je prilikom rekao kako obožava tetovaže, ali da nastoji ne pretjerivati. Otkrio je i da svaka njegova tetovaža ima značenje, ali da nije siguran koliko ih točno ima. Na desnoj ruci tako primjerice ima istetoviran veliki sat, ruže i žensko lice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.