Pogledajte neke od najslađih izvedbi u talent showovima

SVAKE se godine na audicijama za razne talent showove pojavi po nekoliko iznimno talentirane djece. Neki unatoč svom talentu nakon audicija padnu u zaborav, jer su još premaleni, a neki postaju nacionalne zvijezde. Neki od njih su tek prosječno talentirani, ali su zato neopisivo slatki i zabavni pa su time stekli simpatije publike. Donosimo vam neke od najslađih i najdirljivijih izvedba iz inozemnih talent showova. Snimke nastupa ovih mališana, čak i po nekoliko godina nakon audicija, pravi su hit na YouTubeu.

1. Connie Talbot - najpoznatije britansko čudo od djeteta

Kad je prije tri godine tada šestogodišnja Connie Talbot sigla na audiciju showa "Britain`s Got Talent" i zapjevala "Somewhere Over The Rainbow", dirnuti žiri se rasplakao. Djevojčica nikad nije pohađala satove pjevanja, jer njena obitelj za to nije imala dovoljno novca, već je svoj talent razvijala pjevajući uz pomoć jeftinog karaoke uređaja. No, slava joj je bila zagarantirana od prvog dana kad su je obasjala svjetla reflektora.

2. Hollie Steel - mala balerina s glasom slavuja

Kad je stala na pozornicu, žiri showa "Britain`s Got Talent" je mislio da je samo još jedna u nizu krhkih malih djevojčica koje sanjaju o tome da će jednog dana postati balerine. No, onda je 10-godišnja Hollie Steel iz Manchestera otvorila usta, a žiriju su umalo ispale oči. Glas slavuja zarobljen u krhkom tijelu, jednostavno ih je oduševio.

3. Natalie Okri - nova glazbena diva?

Prema tvrdnjama žirija Natalie Okri ima anđeoski glas koji bi komotno mogao posramiti dive svjetske showbiz scene, a jedina želja joj je pjevati, pjevati i pjevati. Žiri je, nakon što je čuo izvedbu desetogodišnje djevojčice koja, kako sama kaže, pjeva od kad zna za sebe, ostao zapanjen.

4. Kaitlyn Maher - America's Got Talent

U moru talentirane djece izdvaja se i Kaitlyn Maher iz Michigana koja je prije dvije godine, kao četverogodišnjakinja, sudjelovala u showu "America`s Got Talent". Dospjela je u finale, a osim pjevačkim ponudama producenti su je nakon showa zasuli i onim glumačkima. Između ostalog, danas ta preslatka šestogodišnja Amerikanka posuđuje glas likovima iz Disneyjevih crtića. Također, rijetko koja djevojčica se može pohvaliti da je, kad je imala svega četiri godine, bila u Bijeloj kući i pjevala američkom predsjedniku.

5. Teresa Ngyuen - još jedno čudo od djeteta

Kad se šestogodišnja Teresa Ngyuen na audiciji showa "Britain`s Got Talent" zasvirala na klavijaturama, žiri je ostao zapanjen njenom vještinom prebiranja po crno-bijelim tipkama. Brzinu, tehniku, dinamiku - sve to ta malena izrazito talentirana djevojčica "ima u malom prstu" te joj je karijera vrhunske pijanistice zagarantirana.

6. Mali plesni talenti iz Ukrajine

Šestogodišnja Karina i sedmogodišnji Jura plesni su par koji je svojom izvedbom u showu "Ukraine`s Got Talent" osvojio srca žirija i publike. Žiri je ostao zapanjen baletnim figurama koje je ovo dvoje supertalentirane djece pokazalo u showu, a brojne pohvale otišle su i na račun njihove plesne trenerice.

7. Mali Koreanac umislio da je Paul McCartney

Danas šestogodišnji Ha Youngwoong, čije ime u prijevodu sa korejskog znači "heroj", po raznim je audicijama za talente počeo hodati još kao trogodišnjak. "Hey Jude" i "Love Me Do" samo su neki od hitova Beatlesa koje je ovaj dječak prepjevao. Maleni Koreanac se nada da će svoju YouTube slavu jednog dana pretočiti u nešto više i steći međunarodnu slavu kao i njegovi uzori - Beatlesi.

8. Chelsea Castillo - mala djevojčica s velikim glasom

"And I Am Telling You" u izvedbi 10-godišnje djevojčice po imenu Chelsea Castillo oduševio je žiri showa "Australia`s Got Talent". "Koji veliki glas za tako malu djevojčicu", komentirao je zapanjeni žiri nakon njene vrhunske izvedbe.

Pročitajte više