Pogledajte novi spot Zabranjenog pušenja "Kada Sena pleše"



ZABRANJENO PUŠENJE ima novi spot. Video za pjesmu "Kada Sena pleše", četvrti singl s albuma "Muzej revolucije", kojeg je bend tijekom ožujka snimao u Sesvetama, premijerno možete pogledati na Indexu. Paralelno uz hrvatsku internetsku premijeru, spot je predstavljen i u BiH te Srbiji.

Autori pjesme "Kada Sena pleše" su Sejo Sexon, Toni Lović i Tomislav Andrić. Producenti i aranžeri pjesme su Toni Lović i Sejo Sexon, a pjesmu je masterirao John Davis (Metropolis Mastering London). Produkcija spota je djelo Mad Industryja iz Zagreba, a spot je režirao frontmen Pušenja Sejo Sexon, kojem je ovo režiserski debi.

U spotu su osim članova Zabranjenog pušenja sudjelovali i stari prijatelji grupe, članovi moto kluba Hollister, koji su grupi pomogli i oko realizacije video spota za pjesmu "Karabaja" 2003. godine. Isto tako, da atmosfera Coyote Bara koja se u ovom spotu željela postići, bude što uvjerljivija, zasluge pripadaju Maji, Jovani i Suzani, članicama Moonlight Dancegroup, plesne grupe iz Beograda.

Pročitajte više