Pogledajte što je bivša Tedeschijeva cura objavila dok se on ženio na Lošinju

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

EMIL TEDESCHI mlađi jučer je oženio 17 godina stariju Niku Perenčević, kćer poduzetnika Mihajla Perenčevića. Prije Nike, 23-godišnji Emil bio je u vezi s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića.

I dok se Emil jučer ženio u Malom Lošinju okružen brojnim pripadnicima zagrebačke zlatne mladeži koji su se našli među uzvanicima, Lana je subotu provela ispijajući kavu u jednom zagrebačkom kafiću. Na Instagramu se pohvalila fotografijom s osmijehom na licu i napisala samo: "Proljeće."

Za prekid Lane i Emila doznalo se u kolovozu prošle godine kad je ona objavila fotografiju na kojoj je grli drugi muškarac.

Sin predsjednika Uprave većinskog vlasnika Atlantic Grupe i 24-godišnja kći poznatog nogometnog trenera u vezu su stupili 2016. godine, a otkrile su ih objave na društvenim mrežama pa zatim i nježnosti koje su izmjenjivali tijekom jedne košarkaške utakmice

Inače, Emil mlađi i Nika Perenčević izrekli su sudbonosno "da" u hotelu Bellevue u Malom Lošinju u subotu popodne. Vjenčanje 23-godišnjeg sina Emila Tedeschija i 17 godina starije kćeri poduzetnika Mihajla Perenčevića već se naziva svadbom godine, a sudeći prema fotografijama, na njemu se nije štedjelo.

Mladenka je izabrala bijelu čipkastu vjenčanicu sirena-kroja i raskošni veo, a mjesto održavanja same ceremonije na terasi hotela, odmah uz more, ukrašeno je crvenim ružama. Do oltara, gdje ju je čekao mladoženja, mladu je dopratio otac.

Zatvorena je i šetnica oko hotela, a da netko nepozvan ne bi upao na svadbu, cijelog vikenda brinut će se zaštitari. Naime, slavlje traje dva dana. Za dobru zabavu na svadbenom slavlju koje traje cijeli vikend pobrinuli su se Tony Cetinski i Gibonni. Želja mladenaca, koji su i dosad bili jako tajnoviti oko svoje veze, jest da u javnost ne izlaze fotografije sa svadbe, no pjevačica Nina Badrić ipak je objavila fotografiju.

Pročitajte više