Pogledajte videospot: Životna priča hrvatskog repera iz srca New Yorka

Foto: Press

NAKON Emigranta, a posebice drugog singla Hladan Svijet koji je ostvario preko 400 tisuća pregleda, Steve Mešić LUDI predstavio se kao hip hop izvođač na kojeg treba ozbiljno računati i koji polako ali sigurno korača prema vrhovima top ljestvica.

LUDI danas objavljuje svoj treći singl Nije bitno u izdanju izdavačke kuće D'Knock Production na čelu s Darkom Juranovićem D'Knockom koji je, osim što je producent i aranžer pjesme, zajedno s Ludim i njezin autor. Za mix i mastering pjesme zadužen je Kruno Macola Licitar. 

Priča Ludog je vrlo inspirativna - godine 2016. je, zbog teške životne situacije, biciklom krenuo na put od 3000 kilometara iz Zagreba sve do Portugala, a potom je s jednosmjernom kartom odletio u Ameriku gdje danas živi i djeluje, točnije u New Yorku. Putem su mu pomagali Hrvati diljem svijeta, iz SAD-a, Irske, Njemačke itd.

Životna priča Ludog inspirirala je i poznatog hrvatskog producenta Darka Juranovića D'Knocka, koji ga je odlučio podržati kroz zajednički rad na njegovom novom albumu, a postao je i izvođač labela D'Knock Production.

Videospot je snimljen u New Yorku, a dočarava životnu priču Ludog kroz neke od kadrova u kojima ispisuje stihove pjesme u podrumu bivše zgrade, dok je još sanjao o boljoj budućnosti. Danas je Ludi sretno oženjen, a odabranica njegova srca pojavljuje se u spotu, kao između ostalog i kadrovi iz zgrade u kojoj žive s impozantnim pogledom na Manhattan. Ludi i dalje s istim zanosom radi ono što voli - repa i piše pjesme te završava novi album. Za videoprodukciju spota zaslužan je Ivan Radavić, a za montažu i color grading Danijel Kovačević (Studio 25).

O samom singlu Ludi izjavljuje: "Ljudi su danas previše opterećeni materijalnim stvarima. Život je postao prebrz. Ganjaju se novac i karijera. Obitelj i prijatelji, čini mi se, više nisu na listi prioriteta. Obratite pozornost malo na mlade parove. Međusobni pogledi ne postoje ili ih je jako malo, a mobilni ekrani postali su smjer okupacije. Danas uspjeh znači biti isključivo materijalno bogat... voziti skupocjene automobile, jahte, imati hrpu love. Popis je dug, a ja vas pitam - koliko je dovoljno za sreću?! Ljudskoj oholosti nikad kraja, a empatije nikad manje."

Pjesma je dostupna na svim digitalnim servisima, u izdanju labela D'Knock Production te uz distribuciju i publishing kompanije IDM Music.

Pročitajte više