Pohvalila se novom lutkicom i šokirala ljude: "Nadam se ti već nije pojela dušu"

Foto: Twitter

KORISNICA Twittera pohvalila se fotografijom nove lutke koju je nedavno kupila u antikvarijatu, a koja je izazvala pomutnju na društvenoj mreži svojim jezivim izgledom. Krpena lutka odjevena u bijelu haljinicu ima neobično lice nalik onima iz horora, a umjesto očiju, ima našivena dva gumba.

"Vidjela sam ju u antikvarijatu prije nekoliko mjeseci. Nisam mogla prestati razmišljati o njoj, njena faca mi je stalno bila u glavi. Odlučila sam ju donijeti kući", napisala je uz fotografije jezive lutkice. Čak joj je nadjenula ime Abigail pa tako još više podsjeća na opsjednute i uklete lutkice iz filmova.

Reakcija ljudi bila je i očekivana - korisnike Twittera raspametila je slika jezive lutke. Mnoge je njena priča podsjetila na početak horor filma.

"Je li lutka ovo pisala?" pitao se jedan tip.

Druga cura je odmah zamislila strašnu scenu: "Ovo je početnička greška. Bit će budna cijele noći i slušati kako stopalima tupka gore-golje po kući, a ujutro, kad se probudi, susjedov pas će biti obješen za svoju utrobu na najbližem drvetu."

"Nadam se da ti već nije pojela dušu", priključio se još jedan korisnik, nakon čega joj je jedna djevojka savjetovala: "Vrati ju nazad. Molim te, vrati ju nazad." Njoj je odgovorila druga djevojka, stvarajući horor priču iz cijele situacije.

"Vratila bi ju, ali trgovina više ne postoji. Čim je izašla iz nje s lutkom, nestala je", napisala je. 

Pročitajte više