Pojavila se vijest da je Doris Pinčić trudna, ona demantirala: "Imajte razumijevanja"

Foto: Ivo Cagalj/Pixsell

JEDAN domaći medij objavio je da je Doris Pinčić trudna s novim partnerom, no voditeljica je to demantirala.

"Nije istina da sam trudna, molim vas imajte razumijevanja prema mojoj obitelji i djeci", rekla je Doris za Večernji list.

Podsjećamo, Pinčić je nedavno potvrdila vezu s Davorom Guberovićem, 13 godina starijim menadžerom jednog trgovačkog lanca. Voditeljica i glumica na Facebooku je objavila da su u vezi i tagirala njegov profil.

Zajedno se popeli na Kilimandžaro

Da su Doris i Davor u vezi doznalo se u ožujku ove godine. Doris je početkom tog mjeseca objavila fotografije kojima je otkrila da su se zajedno popeli na Kilimandžaro. O njihovoj desetodnevnoj avanturi Guberović je pisao i na svom blogu.

"Sretni smo, Afrika ostaje iza nas, simptomi visinske bolesti se povlače, ali naše uspomene na ovu prekrasnu ekspediciju ostaju zauvijek", napisao je.

Baš poput Doris, i Guberović iza sebe ima propali brak te dvoje djece. 

Nedavno zaintrigirala prstenom na ruci

Doris Pinčić je nedavno emisiju Dobro jutro, Hrvatska vodila s prstenom na ruci

Gledatelji su uočili decentni srebrni prsten, što se odmah prokomentiralo po društvenim mrežama i forumima. "Doris se zaručila?" pitali su se neki u komentarima.

Ovo nije prvi put da je Doris privukla pažnju prstenom na ruci. Ljetos se u emisiji također pojavila s prstenom zbog kojeg su neki odmah počeli nagađati da se udala, što je ona brzo demantirala.

Pročitajte više