Pojavio se u restoranu i podijelio 190.000 kuna radnicima, oni vrištali od sreće

Screenshot: Twitter

SLAVNI reper 50 Cent iznenadio je u utorak djelatnike Burger Kinga u Queensu s 30 tisuća dolara (oko 190.000 kn) napojnice.

Reper, glumac i producent iznenada se pojavio u Burger Kingu s Instagram influencerom Jayom Mazinijem. "Jay Mazini je prava stvar, jučer me vidio u kvartu, pa smo otišli večeras i pokazali svima ljubav", napisao je 50 Cent na Twitteru, gdje je podijelio i snimku koja je brzo postala viralna.

Kako piše Queens Daily Eagle, Mazini je poznat po tome što u New Yorku improvizirano dijeli novac i kontaktirao je repera, koji je odrastao u obližnjem kvartu, zbog potencijalnog partnerstva. 

Snimku je pogledalo više od 3 milijuna na Twitteru, a na njoj vidi se iznenađenje zaposlenika restorana. "Čekajte, ima još", rekao je Mazini, a zatim se pojavio 50 Cent s buntom novčanica, a djelatnici restorana počeli su vrištati.

Policijski automobil također se zaustavio ispred restorana brze hrane, a reper je u šali rekao policajcima, mašući buntom novčanica, kako ima i za njih.

"50 Cent i ja proslijedili smo 30.000 tim vrijednim radnicima, tijekom ove pandemije. Fif mi je rekao da mu se stvarno sviđa to što radim, rekao sam mu da je to dobra karma na kraju dana, burazeru", napisao je Mazini kasnije na Instagramu.

Pročitajte više