"Na obje fotke je moje tijelo": Pokazala kako poziranje može promijeniti izgled

Foto: Instagram

OSOBNA trenerica Georgina Cox pokazala je koliko tijelo može različito izgledati na fotografijama u različitim pozama.

"Ovo je moje tijelo i ovo je isto moje tijelo. Poziranje je definitivno faktor koji doprinosi velikoj većini fotografija na koje nailazimo skrolajući društvenim mrežama", napisala je ona uz dvije fotografije nastale u kratkom vremenskom razmaku, ali u drugačijim pozama.

"Kada gradite mišiće, konkretno u gornjem dijelu tijela poput leđa i ramena, te one u donjem dijelu poput nogu i trbuha, u stanju ste stvoriti iluziju manjeg struka, posebno u određenim pozama. Bez obzira na težinu, moj je struk općenito uvijek bio manji. Međutim, tijekom pet godina koliko dižem utege, izgradila sam mišiće na gornjem i donjem dijelu tijela, dodatno naglašavajući struk. Mišići koje sam izgradila nisu toliko očiti kad mi je tijelo opušteno, no kad poziram istaknem mišiće te su vidljiviji", objasnila je te priznala da je provela godine života uspoređujući se s drugim ženama i izbjegavajući fotografiranje.

"S vremenom sam shvatila da su slike s kojima sam se uspoređivala vjerojatno slike drugih žena koje su činile isto što i ja. Žene koje su također vodile bitke s prihvaćanjem svog tijela... Svi smo nevjerojatno jedinstveni i svi imamo osobine kojima se drugi ljudi dive, čak i ako sami to još ne možemo prepoznati. Uvijek se fokusirajte na vas jer vi ste jedina osoba s kojom biste se trebali uspoređivati", zaključila je.

Pročitajte više