Pokazala što joj se događa s gaćicama nakon nošenja i oduševila žene: "Nisam jedina?"

Foto: Instagram/TikTok

21-GODIŠNJA studentica iz Massachusettsa Alyssa Cochran-Caggiano na TikToku je odlučila progovoriti o nečemu o čemu su mnoge žene dosad šutjele iz nelagode i srama. 

U videu koji je dosad pregledan preko četiri milijuna puta Alyssa je pokazala izblijeđene mrlje na svojim donjim gaćicama nastale od vaginalnog iscjetka.

"Ako nemate vaginu, ovo što ću sad reći će vas jako zbuniti. Ali ne prestravljuje li nikog više izbjeljivačka sposobnost vagine? Kako ona to radi?" zapitala se Alyssa pa zatim pokazala svoje gaćice s izbijeljenim dijelom.

"Naglašavam, ovo je čisto donje rublje", dodala je. "Nemam problem govoriti o ovome jer se osjećam ugodno u svom tijelu", naglasila je.

Njen video lajkan je preko milijun puta te je prikupio preko 20 tisuća komentara, uglavnom žena koje su pisale da im je laknulo što je netko napokon progovorio o tome.

"Napokon se osjećam sigurno i normalno", "Ono kad odmah ideš u komentare vidjeti koliko još cura ima takvu situaciju i sad se osjećaš mnogo bolje" "Mislila sam da se to događa samo meni, tako sam se bojala", "Evo, zašto nas o ovome ne uče u školi?! Učimo o svemu, osim o onom što je bitno", komentirale su ostale korisnice TikToka.

Dr. Jennifer Lincoln, ginekologinja iz Portlanda, zatim je za BuzzFeed otkrila o čemu je točno ovdje riječ. "Rodnica je kiselo okruženje i ovo je potpuno normalno. To je zdravo, zbog vrste bakterija koje žive u rodnici. Teoretski, ako je vaš vaginalni iscjedak kiseo, može promijeniti boju tkanine vašeg rublja. Ne mogu tvrditi da se to uvijek događa ili ne događa, ili čak da varira, ali je svakako moguće", objasnila je.

Alyssa, djevojka koja je objavila video, za BuzzFeed je otkrila i kako se odlučila na objavu. "Tijela imaju iscjetke i čudne mirise i rade razne zvukove, a nitko nikad o tome ne govori. Zato ljudi misle da je to što njihovo tijelo radi abnormalno i neugodno im je", objasnila je.

"Ja sam srela toliko žena koje su mi rekle da nisu imale pojma da je to normalno i da im je bilo jako neugodno zbog toga", kaže Alyssa, koja je ovime htjela pokazati drugim ženama da se nemaju čega sramiti.

Ubrzo su joj videom odgovorile i brojne druge žene te pokazale svoje donje rublje s istim mrljama.

@bbisgreen

##duet with @uhlissuhrose thank you for giving me me the confidence to do this 💚

♬ original sound - uhlissuhrose
@senorfloppycock

##duet with @uhlissuhrose HOW IS SHE SO POWERFUL ##vahjayjays

♬ original sound - uhlissuhrose
@fancypoppins

##duet with @uhlissuhrose she's spittin truth while my v's spittin acid 😳 ##whyibuycheappanties ##ifeelsafehere ##normalizenormalbodies

♬ original sound - uhlissuhrose
@opmom2020

##duet with @uhlissuhrose rude comments will not be tolerated ##SupportBreedsSupport ##femalehealth ##fyp ##positivevibesonlyplease

♬ original sound - uhlissuhrose

Pročitajte više