Pokojna princeza Diana je imala aferu s bivšim predsjednikom Francuske?

"LE PRINCESSE e la President" naziv je novele koja prema nekim tvrdnjama opisuje ljubavnu romansu autora i bivšeg predsjednika Francuske Valeryja Giscarda d'Estainga i tragično preminule princeze Diane. Likovi iz kratke priče bivšeg predsjednika su Jacques Henri Lambert i nesretna britanska princeza Patricia koja se s predsjednikom upoznaje na svečanoj večeri uoči G7 summita.

Mlada Patricija se baš poput pokojne Diane, bori sa stresom koji joj donosi svakodnevni život dok njezin suprug vrijeme troši na stariju ljubavnicu. Novela koja će se na francuskom tržištu naći već sljedećeg tjedna izazvala je već burne reakcije u Velikoj Britaniji te Francuskoj, dok autor Giscard još uvijek nije komentirao tvrdnje da je priča zapravo istinita te da opisuje njegovu ljubavnu aferu s Dianom.

Pokojna Britanka i autor novele vrlo su se dobro poznavali i nerijetko su se sretali na raznim domjencima i svečanim večerama. Bivši predsjednik i njegova supruga također su bili prvi koji su nakon tragične nesreće princeze Diane poslali cvijeće u bolnicu što bi mogao biti tek običan znak pažnje ili, kako tvrde francuski mediji, tajna povezanost predsjednika i princeze.

Pročitajte više