Pokojni udovac Brittany Murphy imao je djecu za koju nitko nije znao?

SIMON MONJACK preminuo je pet mjeseci nakon svoje supruge, Brittany Murphy, također od srčanog udara. Iako je od njegove smrti prošlo nekoliko tjedana, neke tajne koje je imao, tek su počele isplivavati na površinu. Kako piše američki TMZ, pokojni Monjack je imao dvoje djece kojima je tajno slao novac.

Sve to otkrile su Simonova majka, Brittanyn brat te majka pokojne glumice, Sharon Murphy, koja je očito jedina znala za njegove afere. Naime, tijekom pregledavanja njegovog osobnog računala, pronašli su e-mailove te prijenose velike svote novca preko interneta o kojima nitko nije ništa znao.

Simon je imao kćer i sina?


Taj novac, ponekad i svote od 50 tisuća dolara, Simon je slao dvjema ženama s kojima je imao djecu, djevojčicu i dječaka. Kako bi to sakrio od svoje supruge, ali i od javnosti, pokojni udovac glumice s majkama njegove djece komunicirao je navodno samo preko maila, a s obzirom da prilaz njegovu računalu nije imao nitko, te informacije ostale su tajne, sve dok njegova majka i brat glumice nisu odlučili sve predati policiji.

Nešto manje iznenađena bila je majka pokojne glumice koja je navodno poludjela kada su odlučili pozvati policiji, a razlog tomu je, kako pišu mnogi, vjerojatno činjenica da je upletena u cijelu priču te da je jedina znala što je Simon radio iza Brittanynih leđa.

Pročitajte više