Pokos pokazala kako je izgledala s 23: Zar netko misli da sam danas manje vrijedna?

Foto: Instagram

VLATKA POKOS je već ranije izrazila oduševljenje što je Joe Biden pobijedio na predsjedničkim izborima u SAD-u, a sad je odlučila odgovoriti na komentare o njegovoj poodmakloj dobi. 

Za tu je priliku objavila svoju fotografiju iz mlađih dana te napravila usporedbu. 

"Na ovoj fotografiji, koju je uslikala jedna od mojih najboljih prijateljica u životu, imam samo 23 godine. Mlada sam i lijepa, nemam čak niti puder na licu, samo crveni ruž, koji sam voljela u to vrijeme. Zar netko doista misli da sam danas manje vrijedna kao osoba i žena? Mislim da se to nitko ne bi usudio reći naglas, čak i da to misli. To može misliti samo primitivna i ograničena osoba. Da ne kažem zla i glupa", počela je Vlatka. 

"Kako onda objasniti ovu poplavu 'mudrih' komentara o životnoj dobi jednog izuzetnog čovjeka, koji na sreću svih nas, postao predsjednik Amerike? To zgražavanje nad njegovim godinama je nepodnošljivo i jadno. I to od strane ljudi koji se navodno bore za ljudska i ženska prava. Licemjerno. Govori o nerazumijevanju, neznanju i najgoroj, sveprisutnoj diskriminaciji po životnoj dobi. Najraširenijoj diskriminaciji u modernom svijetu, dokazano. Ne možete se boriti za jedno pravo a istovremeno diskriminirati drugo", piše ona. 

U nastavku je objasnila kako smatra da je Joe Biden izniman političar, a usput je izvrijeđala Trumpa. 

"Moja strast je povijest i politika, osobito američka kojom se intenzivno bavim.Joe Biden je izniman političar a još fascinantniji čovjek i dobitak je za čovječanstvo. Iznimno vitalan, lucidan i topao čovjek. Nikada u povijesti američkih izbora, niti jedan kandidat nije osvojio više glasova birača. Činjenice. Stoga bih pozvala hrvatske i ine besposlene mozgove da se bave bitnim stvarima, a ne nečijim godinama. Ne sjećam se da se itko u Hrvatskoj zgražavao nad godinama debeloguzog, polupismenog idiota koji je donedavno bio američki predsjednik. Licemjeri", zaključila je. 

 

Pročitajte više