Trebaju li muškarci uvijek plaćati na dejtovima? Ovaj "stručnjak" kaže da da

Screenshot: TikTok

SAMOPROZVANI "ljubavni stručnjak" Niko Emanduilidis (30) iz New Yorka na svom se TikTok profilu dotaknuo pitanja - tko bi zapravo trebao plaćati račune na spojevima? Otkrio je i zašto misli da ponuda da se račun dijeli na pola može uništiti vezu. U videu koji je pregledan 232 tisuće puta otkrio je da on smatra da bi muškarci snositi troškove barem u prva tri do četiri mjeseca veze. "Muškarci bi trebali platiti račun", napisao je u opisu videa. 

@thedaddyacademy Replying to @Hope | Midsize Style Men should pay ‼️ #datingadvice ♬ original sound - Niko | The Daddy Academy

"Onaj koji traži od žene da podijele troškove je jadan", tvrdi Niko

Objasnio je da danas mnogi muškarci misle da bi trebali podijeliti račun sa ženom. "Ne, ti plaćaš račune na svakom spoju. Ako ga ne možeš platiti, onda ne bi trebao ni izlaziti na spojeve. Trebao bi se usredotočiti na svoj posao i zaraditi novac kako bi mogao odvesti ženu na spoj", rekao je Niko i dodao da su oni koji traže od žene da podijele troškove jadni muškarci. 

"To mi samo pokazuje da nemaš iskustva sa spojevima. Ti kao muškarac sve plaćaš. Baci tu bankovnu karticu na stol i plati taj račun", rekao je na kraju isječka. Pratitelji su podržali Nikov stav. "Sjajno je čuti ovo", "Ako si ne može priuštiti da plati večeru dvoje ljudi, ne bi trebao izlaziti", "To je stvar muške energije", "Potpuno se slažem", pisali su.

Niko je TikTok zvijezda i, kako sam kaže, guru za upoznavanje, a njegovi savjeti pomažu ljudima da pronađu partnera. Ili barem on tako tvrdi.

Pročitajte više