Pokušaj izbjegavanja zatvora: LiLo otišla na rehabilitaciju

LINDSAY LOHAN jučer se prijavila u kliniku za liječenje ovisnosti Pickford Lofts u Los Angelesu. Tu je ustanovu osnovao njezin odvjetnik iz Los Angelesa Robert Shapiro nakon što mu je od drogiranja umro sin Brent, a opisuje ju kao "siguran raj za sve ovisnike u bilo kojem stadiju koji im pomaže na njihovom putu do triježnjenja". LiLo su u klinici već posjetile prijateljice Eilat Anschel i Samantha Ronson, koja joj je i bivša ljubavnica.

Sljedećeg tjedna posrnula Lindsay počinje služiti 90-dnevnu zatvorsku kaznu zbog kršenja uvjetne, tako da su mediji njezino prijavljivanje na rehabilitaciju odmah proglasili pokušajem izbjegavanja zatvora. "To je jalov pokušaj. Sutkinja ju je već osudila i gospođica Lohan sigurno ide u zatvor. Mogla je dobiti i veću kaznu. Sada je samo pitanje u kakvu će rehabilitacijsku ustanovu biti poslana nakon što odsluži kaznu", rekla je tužiteljica Danette Meyers.

LiLo je osuđena na 90 dana zatvora, nakon čega još toliko vremena mora provesti na rehabilitaciji. Kaznu je zaradila zbog kršenja uvjetne iz 2007. godine nakon što je uhićena zbog vožnje pod utjecajem alkohola i droge.   

Pročitajte više