Pola milijuna lajkova: Slavna pjevačica (42) iznenadila fanove neobičnim izdanjem

Foto: Instagram

CHRISTINA AGUILERA iznenadila je fanove pojavivši se za Noć vještica u kostimu Cher i tako zapalila društvene mreže. Pjevačica je objavila nekoliko videa i fotki na kojima pozira u kostimu sličnom onome koji je Cher nosila u filmu Burlesque iz 2010.  

Aguilera se pohvalila figurom u crnom kožnom bodiju, a pozirala je s tamnom kovrčavom perikom, kožnom jaknom i mikrofonom u ruci i zadivila obožavatelje objavom koja je prikupila gotovo pola milijuna lajkova. 

Inače, Aguilera je također glumila u spomenutom filmu, a pojavila se u ulozi Alice Marilyn koja napušta Iowu kako bi lovila svoje snove u Los Angelesu. Kada stigne tamo, počne raditi kao konobarica u Burlesque Loungeu, koji vodi Cherin lik Tess Scali. 

"Cherina poruka kroz njenu glazbu i stil ostavila je trajni trag u svijetu i dan danas još uvijek ne mogu vjerovati da sam imala priliku raditi s takvom legendom! Nitko nikada ne bi mogao zamijeniti veliku i moćnu Cher. Ljubav i poštovanje koje gajim prema tebi je beskrajno", napisala je na Instagramu. 

Pročitajte više