Policajci zaprimili nesvakidašnji poziv upomoć: "Imam risa u autu"

Foto/Video: Facebook

Vlasti u Wisconsinu u SAD-u odgovorile su na neobičan poziv koji je stigao u utorak kasno navečer. Šerif okruga Portage Mike Lukas otkrio je na Facebooku da je policajac primio poziv od vozača koji je rekao da "ima risa u autu".

Tri policajca zaputila su se na lokaciju odakle je poziv stigao, a kada su ugledali prizor koji ih je dočekao, šokirali su se. U automobilu je uistinu bio ris.

 

"Policajci su stvarno dobri u rješavanju problema, ali ovaj ih je slučaj zbunio pa smo pozvali pojačanje", napisao je Lukas i dodao da su pozvali čuvara prirode Bryana Lockmana, koji je, kako Lukas tvrdi, "profesionalac u izvlačenju stvorenja i njihovom vraćanju u divljinu".

Video koji je objavljen na Fejsu prikazuje Lockmana i još jednu osobu kako tjeraju risa s rešetke automobila motkom za kontrolu životinja. Nakon što je izvađena iz vozila, životinja se borila s motkom, prije nego što je stavljena u stražnji dio kamiona i kasnije uspješno vraćena u divljinu.

Ok this is a first, dispatch gets a caller stating, "I have a bobcat in my car". You can only imagine what everyone was...

Objavljuje Sheriff Mike LukasSrijeda, 19. travnja 2023.

Pročitajte više