Policija istražuje Perryjevu smrt, slavnoj ženi su zaplijenili mobitel i laptop

Foto: Profimedia

Istraga o smrti Matthewa Perryja nedavno je dobila novi zaokret nakon što je neimenovana slavna osoba morala predati policiji svoje prijenosno računalo i mobitel. 

19. lipnja neimenovana žena je privedena na više razgovora s policijom nakon što je losanđeleška policija postigla "značajan napredak u svojoj istrazi započetoj u svibnju", rekao je izvor za In Touch. Policija je otišla u rezidenciju misteriozne žene s nalogom za pretres, no ona nije bila prisutna. Kad se vratila, bila je "potpuno kooperativna".

“Policajci su navodno uzeli iPhone i računalo”, rekao je insajder, dodajući da je žena “sve predala”. Izvor je spomenuo da su se žena i zvijezda Prijatelja, koja je preminula u listopadu 2023., prethodno upoznali na odvikavanju, gdje su započeli "neočekivano prijateljstvo".

Tvrdi da nema ništa s Perryjevom smrću

"Unajmila je odvjetnike i imala je više sastanaka s policijom otkako su s nalogom za pretres stigli u njezinu kuću. Ona je škrta na riječima o situaciji", rekao je insajder. Međutim, izvor je istaknuo da su istražitelji "morali nešto znati da bi dobili nalog i tako se pojavili”.

"Teško je reći ili točno znati koja je njezina uloga u Matthewovoj smrti, ali ona je nepokolebljiva u tvrdnjama da nema ništa s tim", otkrio je insajder.

Podsjetimo, Perry je preminuo u subotu, 28. listopada 2023., u svom domu u Los Angelesu. Imao je 54 godine. Kasnije je obdukcijom utvrđeno da je smrt glumca uzrokovana akutnim učincima ketamina i utapanjem, a obdukcija također napominje da nije bilo "nikakvih znakova traume ili sumnje na zlodjelo".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.