Policija nam otkrila zašto je privela MC Stojana

Foto: Instagram

Iz PU vukovarsko-srijemske potvrdili su da su jučer u popodnevnim satima na graničnom prijelazu Bajakovo priveli srpskog pjevača Marka Stojkovića, poznatijeg kao MC Stojan.

"Policijski službenici PGP Bajakovo su jučer, 16. lipnja, nad navedenim državljaninom Srbije, prilikom izlaska iz Republike Hrvatske, proveli temeljitu graničnu kontrolu radi prikupljanja obavijesti o vozaču vozila kojim je počinjen prekršaj prekoračenja brzine kretanja, utvrđen kamerom za nadzor brzine kretanja. Nakon obavljene provjere, propušten je na izlazu iz Republike Hrvatske", rekli su nam iz policije.

Treći put je priveden u Hrvatskoj

Podsjetimo, MC Stojan objavio je jučer na svom Instagram storyju da je priveden u Hrvatskoj na graničnom prijelazu Bajakovo. "I opet sam priveden u Hrvatskoj", rekao je na snimci koju je snimio u policijskoj postaji. Zatim je snimao svoj skupi Rolex na ruci, upućujući da je u vrijeme privođenja bilo oko 15:30.

Nekih sat vremena kasnije objavio je video ispred automobila i pokazivao kako je svoju odjeću upario s bojom džipa. "Sve mora biti u boji džipa. Majica, hlače, papuče manje-više, ali opet se slažu", rekao je, a zatim objavio i video kako se vozi u automobilu.

Inače, MC Stojanu je ovo treći put da je priveden u Hrvatskoj. Prvi put priveden je u Makarskoj 2017. godine kada je sudjelovao u tučnjavi, a uhićen je i u travnju ove godine također na prijelazu Bajakovo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.