Policija objavila fotku traženog provalnika, žene poludjele za njim: Ukrao mi je srce

Foto: West Yorkshire Police/Twitter

POLICIJA iz West Yorkshirea danas je na svom Twitter profilu objavila da traži osuđenog provalnika, 37-godišnjeg Jonathana Cahilla, a njihova objava postala je vrlo popularna među ženama. U kratkom roku skupilo se više od osam tisuća komentara, piše The Sun.

Nitko u komentarima nije davao informacije gdje bi se osuđeni provalnik mogao nalaziti, već se komentirao njegov izgled. Policija je potom zbog pregršt reakcija ispod objave onemogućila komentiranje.

"Koji je njegov zločin? Slamanje srca?", "Ako ga pronađem, mogu li ga zadržati?", "Jedini njegov zločin je što mi je ukrao srce", "Neka se meni javi, spremna sam ga čuvati dok god traje potjera. Ne tražim puno zauzvrat", "Trebalo bi ga biti lako pronaći, pola žena u West Yorkshireu ga sada juri", pisalo je u komentarima.

Policija našla provalnika, uhićen je

Bilo je i onih koje Jonathan nije očarao.

"Moramo prestati slaviti kriminalce. Tip dobro izgleda, ali mjesto mu je u zatvoru. Postoji na stotine ljudi koji trebaju našu pomoć, a mi je trošimo na ovog tipa", glasio je jedan od takvih komentara.

Policija je za ovim provalnikom tragala od sredine rujna jer se nije vratio na izdržavanje kazne, a naposljetku su obrisali objavu s njegovom fotografijom. Javili su da je Jonathan pronađen, uhićen i da se nalazi u pritvoru.

Pročitajte više