Policija se oglasila o skandalu na Oscarima, Chris Rock odbio je podnijeti prijavu

Foto: EPA

NAKON incidenta na ovogodišnjim Oscarima, kada je glumac Will Smith na bini udario Chrisa Rocka, policijska uprava Los Angelesa potvrdila je za Variety da je komičar odbio podnijeti policijsku prijavu. 

"Istražni subjekti LAPD-ja svjesni su incidenta između dvije osobe tijekom programa dodjele Oscara. U incidentu je jedna osoba ošamarila drugu. Osoba koja je uključena odbila je podnijeti policijsku prijavu. Ako uključena strana želi policijsko izvješće kasnije, LAPD će biti na raspolaganju da dovrši istražno izvješće", stoji u priopćenju policije.

Naime, dok je predstavljao najbolji dokumentarni film na dodjeli Oscara, Rock se našalio na račun obrijane glave Jade Pinkett Smith, usporedivši je s izgledom Demi Moore u filmu G. I. Jane. Komičar je rekao kako jedva čeka vidjeti Jadu kako glumi u filmu G. I. Jane 2, nakon čega se Will popeo na pozornicu i udario Rocka.

Smith je nakon tog incidenta osvojio nagradu za najboljeg glumca za film Kralj Richard. U svom je govoru potom uputio ispriku.

"Želim se ispričati Akademiji. Želim se ispričati svim svojim nominiranim kolegama. Ovo je prekrasan trenutak i ne plačem zbog osvajanja nagrade. Ne radi se o osvajanju nagrade za mene. Radi se o tome da sve ljude možete obasjati svjetlom", rekao je.

Pročitajte više