Policija traži ovog tipa zbog ubojstva 33-godišnjeg repera

Foto: Instagram

POLICIJA traži osumnjičenika za ubojstvo repera Nipseyja Husslea koji je upucan ispred vlastite trgovine s odjećom u Los Angelesu.

Kao osumnjičeni imenovan je 29-godišnji Eric Holder, objavljeno je iz LAPD-ja. Objavili su da je Holder prišao Hussleu i još dvojici muškaraca dok su stajali ispred trgovine na West Slauson Boulevardu. Zapucao je nekoliko puta, a zatim pobjegao u obližnju ulicu gdje ga je čekao automobil koji je vozila zasad neidentificirana ženska osoba, prenosi CNN.

Hussle je poginuo u pucnjavi, a dvojica muškaraca su ozlijeđena i prevezena u bolnicu. Policija traži sve koji imaju informacije o mjestu gdje bi se mogao skrivati osumnjičenik da se jave.

Inače, glazbenik je na Twitteru nekoliko minuta prije smrti napisao objavu koja je njegovim obožavateljima, nakon što je umro, zaledila krv u žilama. "Blagoslov je imati snažne neprijatelje", napisao je Nipsey.

Njegov debitantski album "Victory Lap" 2018. godine nominiran je za nagradu Grammy za album godine, a prije toga je objavio deset kompilacija i odradio mnogobrojne nastupe. Reper je godinama bio u vezi s glumicom Lauren London, a iza njega ostalo je dvoje djece, kći Emani i sin Kross.

Pročitajte više