Političar nudi 1,3 milijuna eura za odsječenu glavu prijateljice Novaka Đokovića

Foto: Guliver Image/Splash

VISOKI dužnosnik vladajuće Indijske narodne partije (BJP) Suraj Pal Amu, nudi 100 milijuna rupija (oko 1,3 milijuna eura) za odsječenu glavu glumice Deepike Padukone i redatelja Sanjaya Leela Bhansalija.

Razlog je povijesni film "Padmavati", čija je bolivudska premijera zbog tih prijetnji odgođena na 1. prosinca. Čelnik vladajuće stranke tvrdi da je redatelj izmijenio povijest, predstavljajući kraljicu Rajputa kao ljubavnicu muslimanskog sultana.

"Ne želimo uzimati zakon u svoje ruke, no za njihove odrubljene glave dat ćemo 100 milijuna rupija", rekao je Pal Amu.

Policija je počela čuvati glumicu i redatelja te članove njihovih obitelji, a brojni glumci podigli su svoj glas protiv prijetnji koje su dobili.

Film Padmavati sniman je po epu iz 16. stoljeća o hrabroj i lijepoj kraljici Rajputa koja se radije ubija nego da padne u ruke muslimanskog sultana Delhija Alauddin Khalji. Padukone u filmu glumi ulogu kraljice.

Prije gotovo dvije godine britanski Daily Mail pokrenuo je glasinu da je najbolji tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković, u tajnoj vezi s bolivudskom zvijezdom Deepikom Padukone.

Novak je u društvu s prelijepom Indijkom snimljen u jednom noćnom klubu u Los Angelesu, što je bilo dovoljno britanskim tabloidima da zaključe kako je riječ o ljubavnoj aferi.

"Novak je prisustvovao meču Lakersa protiv Orlanda, a kasnije je iskoristio priliku za izlazak te je drugi dio večeri proveo u lokalu 'The Nice Guy' i to u društvu dugonoge brinete. Kasnije su se skupa odvezli automobilom", pisao je britanski medij.

Srpski mediji tad su pojasnili da nije u pitanju afera, već dugogodišnje prijateljstvo te da se Deepika druži i s Jelenom Đoković. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Deepiku Padukone ili Novaka Đokovića, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Deepika Padukone, Novak Đoković

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više