Političarka se pojavila u dekoltiranoj haljinici na TV-u, konzerve je napale: "Nije primjereno"

Screenshot: YouTube

FRANCUSKA političarka Aurore Berge gostovala je u talk showu Salut Tel Terriens gdje je pričala o audiovizualnoj reformi u toj zemlji, o javnim službama, zlostavljanju na poslu te o obrazovanju, no kako to obično biva, ekipa na društvenim mrežama primijetila je samo ono što je odjenula.

Naime, političarka je odjenula plavu dekoltiranu haljinu i crni sako, što je za neke bilo "neprimjereno" i "previše otvoreno".

"Nedostaje li tkanine u Salut Tel Terriens?", "Je li ovo primjereno jednoj političarki?", "Aurore Berge polugola priča o zlostavljanju. To je mentalni problem, ne problem zlostavljanja", komentirali su neki.

Ipak, bilo je i onih nešto normalnijih koji su stali u obranu političarke. "Napadi zbog odjeće su znak seksizma", "Ako ona želi odjenuti haljinu, tko ste vi da joj to branite?", pokušavali su objasniti drugi.

O svemu se oglasila i sama političarka. "Želim zahvaliti svima koji imaju mišljenje o audiovizualnoj reformi, javnim službama i obrazovanju. Na šalim se, prava rasprava na Twitteru 2018. godine je o dužini moje haljine", napisala je političarka.

Pročitajte više