Polugola i provokativna Britney promovirala novi album u Londonu

I DOK diljem svijeta majke prosvjeduju protiv glazbene turneje Britney Spears, posrnula pop princeza žari i pali Europom. Kao što je to bilo za očekivati, na koncertu u londonskoj O2 Areni, bilo je eksplozije, kiča te provokativne odjeće. U sklopu turneje, povodom koje promovira svoj najnoviji album "Circus", Britney je otpjevala i mnogo starih pjesma poput neizostavnog hita "Baby One More Time", "I'm A Slave 4 you", "Toxic" te "Me Against The Music".

"Hvala London! Muškarci, želim vam dobru zabavu noćas"

Britney se presvlačila nekoliko puta, ali što god je stavila na sebe mogla se primijetiti njezina figura koja nimalo ne sliči na onu kakvu je prije imala. Podsjetimo, usprkos tome što majke prosvjeduju protiv provokativnih nastupa, Britney je i na londonskom koncertu bila odjevena u poprilično golišave kostime. Najzapaženiji je bio onaj u kojem je Britney bila odjevena u seksi policajku tijekom izvođenja pjesme "Womanizer".

Osim odjećom, Britney je također provocirala i izjavama. Naime, pjevačica se većinom obraćala samo muškom dijelu publike koje je nekoliko puta upitala kako su te ih pozdravila uz riječi: "Hvala London! Muškarci, želim vam dobru zabavu noćas".

A.M.
Foto: JLP

Pročitajte više