Poluludi Michael Jackson napokon svojoj djeci skinuo maske

PRINCE MICHAEL I., Prince Michael II. i Paris, djeca poluraspadnutog Michaela Jacksona, danas su viđena kako ulicama Las Vegasa šeću bez uobičajenih maski na licu te kupuju knjige u lokalnoj lasvegaškoj knjižari.

Kako nisu bili zamaskirani, očevici tvrde da su ih jedva prepoznali: "Na njima se vidjelo kako uživaju u rijetkim trenucima slobode". S obzirom na Michaelovu popularnost, bivša pop zvijezda se uvijek bojala da će mediji "razvlačiti" njegovu djecu kao što su njega, stoga ih je navikao da se u javnosti pojavljuju vrlo rijetko, a kad bi i izašli iz kuće obično bi bili pod strogim nadzorom tjelohranitelja, zamotani u marame da im se ne otkrije identitet, te s maskama na licu.

Djeca se mogu igrati s tigrom, ali s drugom djecom ne

Budući da je Jacko od rođenja svoje djece inzistirao na potpunoj izolaciji, jedino njegova obitelj i vrlo bliski prijatelji prepoznaju djecu. Troje maloljetnika nikad nije išlo u normalnu školu, imalo prijatelje s kojima bi se družili, kod kojih bi odlazili u kućnu posjetu, niti ih pozivali u svoju kuću na igru. Čak nisu imali nikakav odnos s njihovom majkom Debbie Rowe. Poluludi Jackson je djeci kupio mladunče tigra da se igraju s njime, ali im nikad nije dopustio da se igraju s ostalom djecom.

Djeca, koju je najviše rastužio nedavni rastanak s njihovom dadiljom koju su zvali "mama", a s kojom je Michael bio na rubu ženidbe, svijet su dosad jedino gledali kroz zamaskirane oči. Naime, Jackson cijeli njihov život uporno tvrdi "kako će ih netko oteti", a kako maloljetna djeca nisu mogla razumjeti zašto se moraju pokrivati i skrivati od svih, te zašto je i njihov tata stalno pokriven, Michael im je objasnio da su "fotografi i fotografiranje dio jedne igrice". Prije nego su se neometano prošetali Las Vegasom, troje djece je viđeno kako u New Yorku zajedno s Michaelom gledaju jednu predstavu, pritom noseći zatamljene naočale i perike, čak i onda kad su svratili u backstage kako bi se upoznali s izvođačima.

L.V.
Foto: Daily mail

Pročitajte više